Ναι, στην πράξη όλες οι νίκες δίνουν το ίδιο: Τρεις βαθμούς. Αλλά υπάρχουν κάποιες που… μετράνε περισσότερο. Τέτοια ήταν για τον Άρη Λεπενούς απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Και μάλιστα με εμφατικό σκορ (4-0). Όλο και πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα ο Άρης Λεπενούς που μπαίνει στην διαδικασία των play-offs με τρεις πόντους διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας..

Βαθμολογικός και ψυχολογικός αέρας στο μάξιμουμ, καλύτερο δεν γινόταν!, στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας..

Στον αγωνιστικό χώρο, ο Βασιλάρης άνοιξε το σκορ στο 23΄για τον Άρη Λεπενούς, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Κοσμά, και απομάκρυνση της μπάλας των αμυντικών, η οποία και έφτασε στον σκόρερ που με ψύχραιμο σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα μετά από γύρισμα της μπάλας από τον Τσιούνης, ο Σ. Θώδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 2-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στη επανάληψη ο Άρης Λεπενούς συνέχισε το επιθετικό του παιχνίδι και στο 54΄μετά από ασίστ του Χ. Κοσμά, ο Πετανίτης με κεφαλιά κάνει το 3-0.

Το τελικο 4-0 διαμόρφωσε στο 63΄ο Βασιλάρης με σουτ.

Ο Άρης Αιτωλικού δεν μπόρεσε στιγμή να ακολουθήσει, μακριά από τον καλό εαυτό του, αν και αγωνίσθηκε ανοιχτά από το ξεκίνημα του αγώνα το γκολ δεν ήρθε.

Πανηγύρια στο τέλος του αγώνα από αρκετούς  φιλάθλους του Άρη Λεπενούς που βρέθηκαν στο μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Αγρινίου, για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Η τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας θεωρείται επιτυχημένη πορεία για τον Άρη Λεπενούς, ενώ οι φίλαθλοι του συλλόγου έχουν κρυφές ελπίδες ακόμη και για  κορυφή στα play-offs!!! Άλλωστε η απόσταση από τη κορυφή είναι μόλις 3 βαθμοι με βάση την ειδική βαθμολογία!!

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Ροδάτος, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Μόρις Τσίβιτς-Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Μουρτζιάπης Ι. (86΄Κοσμάς Π.), Μουρτζιάπης Π. (76΄ Πιστιόλης), Μπουμπούλης, Βαμβακάς Χ., Θώδης Σ., Βασιλάρης, Τζαμαλής Ε. (86΄Φλούδας), Πετανίτης (64΄Τζαμαλής Π.), Κοσμάς Χ., Τσιούνης (76΄Δήμος)

Άρης Αιτωλικού ( Χρήστος Κυριάκης)

Μπότας, Φούντας, Κοντομήτσος, Παλιάτσας, Ζαπάντης, Καλογήρου (38΄Πανόπουλος), Μούτσα (71΄Γεωργούσης), Αλμπάνης, Πασπαλιάρης (71΄ Πλαστήρας), Φράγκος Α., Κοντός Ι.(65΄Βασόπουλος)