Αρχική Αθλητισμός Ο Γκρέι είναι δίπλα στον Λούντζη σε μία ξεχωριστή λίστα… αλάνθαστων

Ο Γκρέι είναι δίπλα στον Λούντζη σε μία ξεχωριστή λίστα… αλάνθαστων

 

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Λαυρίου ήταν ο κορυφαίος στη νίκη επί της Καρδίτσας κι έγραψε ήδη το όνομά του στην ιστορία της Basket League, λόγω των επιτευγμάτων του.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Τζάστιν Γκρέι ήταν, βάσει των αριθμών, ο κορυφαίος του Λαυρίου Megabolt (28 ranking) στη σπουδαία νίκησε στην Καρδίτσα. Παράλληλα ήταν και ο πιο καθοριστικός με τα κρίσιμα τρίποντα του στην τέταρτη περίοδο, διάστημα στο οποίο είχε 4/4 και μάλιστα από το ίδιο σημείο, την αριστερή γωνία. 

Ο Αμερικανός τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους και διέλυσε το ατομικό του ρεκόρ αφού στις προηγούμενες 16 εμφανίσεις του έφτασε μόνο μία φορά σε διψήφιο αριθμό, έχοντας 14 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

 Ο Γκρέι μάλιστα σημείωσε την 4η μεγαλύτερη επίδοση πόντων μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος. Ως προς την επιμέρους λίστα του Λαυρίου Megabolt στη σεζόν, ξεπέρασε την επίδοση που είχε ο Σάβιον Φλαγκ στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου (23 πόντοι / 0 λάθη).

 Παράλληλα σημείωσε την 7η επίδοση 70%+ στα τρίποντα μεταξύ των παικτών που ήταν χωρίς στατιστικό λάθος, αφού είχε 5/7 και εκτέλεσε με 71,42%, όπως και ο Φλαγκ στο εντός έδρας ματς της 10ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό (5/7 τρίποντα / 0 λάθη).

Ο Γκρέι όμως έγινε μόλις ο δεύτερος που συνδύασε τα παραπάνω. Έγινε δηλαδή μόλις ο δεύτερος του φετινού Πρωταθλήματος με επίδοση 20+ πόντων και 70%+ στα τρίποντα μεταξύ εκείνων που δεν είχαν λάθος στη στατιστική τους. Ο πρώτος που είχε αυτόν τον συνδυασμό αριθμών ήταν ο Μιχάλης Λούντζης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λαύριο Megabolt στο ΣΕΦ, στο οποίο είχε 21 πόντους, 6/8 τρίποντα (75%) και κανένα λάθος.//


Πηγή

error: Content is protected !!