Οι Ντε Βινσέντι και Μανούσος που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε η Λαμία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η Λαμία αναχώρησε από την Πέμπτη για το Αγρίνιο για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των play-outs με αντίπαλο τον Παναιτωλικό το προσεχές Σάββατο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι και Μανούσος που είχαν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και πέρα οι Τόσιτς και Πάβλοβετς όπως και στο προηγούμενο ματς έμειναν ξανά εκτός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία αναφέρει τα εξής:

Αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 30/03 η ομάδα μας για το Αγρίνιο, όπου αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση, εν όψει του αγώνα του Σαββάτου 01/04 στις 17:30, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Playout Super League 2022-2023.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεδίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμία ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την παραχώρηση του γηπέδου για την αυριανή (31/3) προπόνηση της ομάδας.