Ο Φώτης Κωστούλας βρίσκεται στο Αγρίνιο και πήγε στην προπόνηση, όπου και μίλησε στους παίκτες του Παναιτωλικού. Απόντες οι εκπρόσωποι των Καμίνσκι στην ομάδα.

Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Φώτης Κωστούλας και ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού πήγε σήμερα (31/1) στην προπόνηση της ομάδας. Εκεί μίλησε για λίγο στους παίκτες, όπου και θέλησε να τους «ντοπάρει» ενόψει του αυριανού (1/4) αγώνα με τη Λαμία και με αφορμή την ήττα (2-1) της Τρίπολης στην πρεμιέρα των play-outs.

Ετσι ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» έδωσε το «σύνθημα» ενόψει του ματς και εν μέσω της υπόθεσης μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην οικογένεια Καμίνσκι. Οπου το τελευταίο διάστημα «ακούγονται» πολλά, όμως τίποτα δεν επιβεβαιώνεται αφού υπάρχουν στόματα ερμητικά κλειστά και από τις δύο πλευρές.

Αυτό που πάντως δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν πως απουσίαζαν οι εκπρόσωποι των εκ ΗΠΑ επενδυτών, αφού μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών ορισμένοι εξ’ αυτών άρχισαν να επανδρώνουν πόστα εντός του αγωνιστικού τμήματος, στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης στη νέα εποχή. Αυτό μπορεί να σημαίνει «κάτι» μπορεί όμως και «τίποτα», αφού δεν υπάρχει η παραμικρή σχετική τοποθέτηση. Αρα κρατάμε ότι το ζήτημα παραμένει «ανοικτό».