Τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατούσε μέχρι το 86’ ο Αστέρας Παντάνασσας , αλλά στο φινάλε ο Κεραυνός Γαβαλούς με δυο γκολ πήρε την νίκη. (3-2)

Στο πρώτο μέρος ο  Αστέρας ήταν καλύτερος. Αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 1΄, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα πήρε προβάδισμα (1-0) με εκτέλεση πέναλτι του Ντοντάι, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη (55΄)  ο Ένο Ρέθι στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1). Άμεση αντίδραση από τους γηπεδούχους και 3 λεπτά αργότερα ο Ντοντάι  δίνει και πάλι προβάδισμα στον Αστέρα Παντάνασσας.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν την νίκη, ο Μουχάνης στο 86΄και ο Χαραλάμπους στο 88΄ έκαναν την ανατροπή και ο Κεραυνός πανηγύρισε το εκτός έδρας τρίποντο (2-3).

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση ο Αστέρας Παντάνασσας (δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα ο Κακούρης)

 

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Μπρέσιακας, Γιαννόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου)

Πριτσούλης, Κεφάλας, Μπακογιάννης, Κουμάσης, Λιόκαυτος, Ρέθι Έρι  Ντοντάι, Κουτσιαύτης (46΄Σούτας), Ντόνι (46΄Ρέθι Ένο ), Κακούρης, Ρέθι Έγκλι

Κεραυνός Γαβαλούς (Γιάννης Λιάκας)

Κατερινόπουλος, Γεροχρήστος, Κουτσιάς, Χαραλάμπους, Κουζέλης, Μουρτζιάπης, Παπαευθυμίου, Μουχάνης, Παπαδόπουλος, Βδουκάκης, Ζαπαντιώτης (89΄Κερασίδης)