Η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς και ο Αστέρας Αγρινίου σε ένα αδιάφορο, αλλά εντυπωσιακό  ματς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος). Φωτογραφία από το ματς των δυο ομάδων στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Έγινε ένα πολύ καλό ματς με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, και δυο χαμένα πέναλτι!! , με τον Αστέρα Αγρινίου να προηγείται 2-0 στο πρώτο ημίχρονο , αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα «ίσα».

Ο Αστέρας Αγρινίου ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση είχε χαμένο πέναλτι στο 15΄με τον Α. Βασιλάρη , μετά από ανατροπή του Γκρίζη , και προηγήθηκε στο 28΄ όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Γκρίζη ο Α. Βασιλάρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πέναλτι κέρδισαν και οι γηπεδούχοι, το οποίο εκτέλεσε ο Σανιδάς, αλλά ο Ταμανίδης απομάκρυνε την μπάλα από την εστία του.

Στο 42΄ο Νίκος Γκρίζης ήταν εύστοχος στο τρίτο πέναλτι της αναμέτρησης το οποίο κέρδισε ο Πατσέας, και ο Αστέρας Αγρινίου πηγαίνει στα αποδυτήρια με δυο γκολ υπέρ του (0-2)

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορόπησαν την αναμέτρηση μείωσαν  στο 56΄ με τον Καραγιάννη και διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 στο 77΄με τον Γιαννόπουλο, μετά από ασίστ του Σανιδά.

Διαιτητής: Λιόνας

Βοηθοί : Κοκμοτός, Μπάξας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης)

Παναγόπουλος, Λάππας (45′ Ντζουμάνης), Χριστοδούλου, Λαουρδέκης Β. (45′ Καραγιάννης), Ντότσικας, Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος, Μακρυκώστας (60′ Ράμμος), Παπαδόπουλος (60′ Καποδίστριας), Σανιδάς, Σταυρόπουλος.

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Ζωγράφος, Παπαιωάννου, Τζελτζές, Σταματελόπουλος, Σπυρόπουλος (60΄Λεχουρίτης) , Βασιλάρης Α. (60΄Πίτλιγκερ), Βασιλάρης Ο. (80΄Θεοδωρίδης), Πατσέας, Μαυριφρίδης, Γκρίζης.