Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Παναγρινιακός στην Ζάκυνθο και πλέον αποχαιρετά την Γ΄Εθνική!.

Η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε για θετικό αποτέλεσμα, πήρε προβάδισμα στο 72΄με γκολ του Τσιούνη, αλλά στο φινάλε η Ζάκυνθος με δυο γκολ πήρε την νίκη-παραμονή στην Γ΄Εθνική

Το πρώτο μέρος δεν είχε τίποτα το αξιοσημείωτο, με τη Ζάκυνθο να δημιουργεί δυο ευκαιρίες εκτός εστίας.

Στο δεύτερο μέρος η Ζάκυνθος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 47′ με πλασέ του Μαρούδα.
Στο 65′ ο Βασιλόγιαννης νικήθηκε από τον Γκάρα στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Παναγρινιακού, ενώ δυο λεπτά μετά ο Μαρούδας δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μασούρα.

Στο 72′ ο Τσιούνης που είχε μπει ως αλλαγή κατάφερε με “κεραυνό” εκτός περιοχής να νικήσει τον Γκάρα και να δώσει σπουδαίο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Όμως η Ζάκυνθος πίεσε ασφυκτικά και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 79′ όταν ο Κάρδαρης εκτέλεσε φάουλ και ο Νόνης με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και τελικά ήρθε το γκολ της νίκης στο 90′ όταν ο Κάρδαρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μεταξάς πετάχτηκε στην “καρδιά” της μεγάλης περιοχής και σκόραρε για το 2-1.

Συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Δημήτρης Μαγκαφίνης):

Γκάρας, Πέττας Ν. (23′ λ.τρ. Ντούκας), Μασούρας, Νόνης, Μούστα, Σούρμπης (88′ Παπαδόπουλος), Γουσέτης Ντ. (88′ Κολυβάς), Γεωργακόπουλος, Μαρούδας, Κάρδαρης, Τάντιτς (57′ Μεταξάς)

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης) :

Καλαντζής, Σωτηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καλοκαίρης, Σπανός, Γκόλιας, Μανιώτης, Κοντογιάννης (66’  Τσιούνης), Βασιλόγιαννης (80’ Τεϊσέϊρα), Τσακνής, Αλ Ομπισάτ (50′ Νικολογιάννης)

Φωτορεπορτάζ: Ioniansports.gr, imerazante.gr