Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα πλέι άουτ της Super League, με τέσσερις ομάδες να μάχονται για την παραμονή τους, οι οποίες αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους.

Η αυλαία ανοίγει στο Περιστέρι στις 17:00, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν είναι αδιάφορη, αλλά δεν χαρίζεται σε κανέναν, όπως έδειξε στα ματς με Ιωνικό και Λεβαδειακό, ενώ τελευταία δεν χάνει από τους Ηπειρώτες. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έχει μπλέξει για τα καλά, συμπληρώνοντας 11 ματς χωρίς νίκη και χρειάζεται… οξυγόνο για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στις 17:30, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Λαμία, με τους Κρητικούς να έχουν στόχο την αγωνιστική βελτίωση ενόψει της νέας σεζόν, ειδικά στην έδρα τους. Οι Φθιώτες από την άλλη ψάχνουν την τρίτη νίκη τους στα πλέι άουτ, έχοντας ξεκινήσει δυναμικά την προσπάθεια της παραμονής.

Ο Λεβαδειακός θέλει μόνο τη νίκη στην Τρίπολη στις 19:30, κόντρα στον Αστέρα, που διανύει περίοδο αναταραχής και καλείται να βγάλει αντίδραση. Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ των Αρκάδων ξεκίνησαν, με τους Βοιωτούς να θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να πάρουν βαθμούς, για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος.

Στις 19:30, ο Ιωνικός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται εν μέσω διοικητικών αναταράξεων και αγωνιστικής ύφεσης. Οι Νικαιώτες θα ψάξουν τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά παραμονής, ενώ οι Αγρινιώτες πρέπει να βρουν τρόπο να επιστρέψουν στα «τρίποντα» μετά από πέντε ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

17:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2

17:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Λαμία Cosmote Sport 2

19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός Novasports Prime

19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ιωνικός Cosmote Sport 1

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

7.  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ        33
8.  ΟΦΗ        30
9.  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ        29
10.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.        28
11.  ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ       23
12.  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ        23
13.  ΙΩΝΙΚΟΣ       21
14.  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ       19