Η Αριστέα Ρόμπολα ήταν επικεφαλής της εθνικής ομάδας κορασίδων στην Λιθουανία που πανηγύρισε την άνοδο στην UEFA League A.

Το μέλος της ΕΠΣ Αχαίας και πρόεδρος της επιτροπής των γυναικείων σωματείων της ΕΠΣΑ ήταν για ένα δεκαήμερο δίπλα στα κορίτσια της εθνικής ομάδας και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία της και την προσφορά της σε όλα τα μέλη της αποστολής.

Η Αριστέα Ρόμπολα μιλώντας για την επιτυχία της εθνικής ομάδας κορασίδων τόνισε

« Το να κατακτάς μια άνοδο στην Α UEFA League και να παίζεις πλέον στα σαλόνια της με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δεν είναι λίγο για την Ελλάδα μας και την Εθνική μας. Ήταν μια επιτυχία που την άξιζαν πρώτα οι παίκτριες που έδωσαν την ψυχή του να πετύχουν τον στόχο τους και μετά όλο το staff των προπονητών τους.

Ήταν προσηλωμένες απ την αρχή του ταξιδιού της αποστολής κ το πίστευαν δεν φοβήθηκαν δεν αφέθηκαν ούτε λεπτό και ήρθε το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείσα για τα συναισθήματα της ως επικεφαλής της εθνικής κορασίδων και πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη του επικεφαλής συνοδού σε μικρά κορίτσια σε ηλικία τόνισε:

«Είναι τιμή για κάθε Έλληνα να φέρει το Εθνόσημο στο στήθος και γίνεται πιο μεγάλη όταν εκπροσωπεί τη χώρα στο εξωτερικό. Η ευθύνη του αρχηγού μιας αποστολής Εθνικής Ομάδας είναι ευθύνη γιατί πρέπει να είσαι σε διαρκή ετοιμότητα για ότι αφορά την αποστολή και ευχαριστώ τους αρμόδιους που με εμπιστεύονται για τον ρόλο αυτό.

Εγώ από μεριά μου είμαι πολύ γεμάτη από τις στιγμές που έζησα σ αυτή την αποστολή και ευχαριστώ πρώτα τον Θεό που δεν υπήρξε τραυματισμός παικτριών μας κα μετά την τύχη και καλή δουλειά του μηδέν γκολ στο τέρμα μας».

Ερωτηθείσα αν το γυναικείο ποδόσφαιρο συνεχώς ανεβαίνει και αυτό αποτυπώνεται στην εικόνα των εθνικών ομάδων η Αριστέα Ρόμπολα τόνισε

« Οι Εθνικές μας ομάδες γυναικών όλων των κατηγοριών με τη δουλειά που γίνεται στους συλλόγους και από τους ομοσπονδιακούς προπονητές κοιτάνε στα μάτια πλέον κάθε αντίπαλο εκτός συνόρων».

πηγή: sportfmpatras.gr