Ενα χορταστικό ματς παρακολούθησαν οι φίλαθλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Καραπαππά ανάμεσα στον Αστέρα Αγρινίου και Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας με νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 2-3.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο 19χρονος Αντριάν, Ντοντάι που πέτυχε και τα τρία γκολ (χατ-τρικ) του Αστέρα Παντάνασσας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρ στο 4’ με ωραίο πλασέ του Μαυριφρύδη απο το ύψος της μικρής περιοχής , ο Αστέρας Παντάνασσας όμως απάντησε γρήγορα και στο επόμενο λεπτό ο Ντοντάι με ένα όμορφο σουτ έξω απο την περιοχή έφερε το ματς στα «ίσα» . Ο Ντοντάι πέντε λεπτά αργότερα με ωραίο «σκάψιμο» της μπάλας απο την γραμμή της περιοχής,  η οποία κατέληξε στην δεξιά γωνία του Πατσέα, φέρνοντας την πλήρη ανατροπή για τους φιλοξενούμενους (1-2).

Στο 25΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ του Α. Βασιλάρη, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη υπήρξε ενα παιχνίδι κέντρου με τον Αστέρα Παντάνασσας να βρίσκει το γκολ στο 76′ οταν σε αντεπίθεση απο δεξιά η μπάλα ……στρώνεται στον Ντοντάι στο ύψος της μικρής περιοχής και με δυνατό σουτ θα διαμορφώσει το 2-3 που ηταν και το τελικό σκορ, κλείνοντας νικηφόρα τη φετινή σεζόν για τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας.

 

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Ροδάτος, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Πατσέας, Πίτλιγκερ, Παπαιωάννου, Τζελτζές, Σταματελόπουλος, Σπυρόπουλος, Βασιλάρης Α., Βασιλάρης Ο., Μαυριφρίδης, Παχής, Ζωγράφος.

Αγωνίσθηκαν και οι Λεχουρίτης, Θεοδωρίδης.

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας

Πριτσούλης, Κεφάλας, Μπακογιάννης, Ρέθι Ένο, Σούτας, Ρέθι Έγκλι, Κουτσιαύτης, Λιόκαυτος, Κουμάσης, Ντοντάι, Σταμάτης