Με ποδοσφαιρικούς αγώνες σε Ναύπακτο και Αστακό συνέχισαν την προσπάθεια τους στο “πρωτάθλημα των μικρών” του Νομού μας η Ακαδημία Αστέρα Μεσολογγίου, όπου αγωνίστηκαν το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, το πρωί.

Συγκεκριμένα, η Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου αντιμετώπισε την αντίστοιχη Κ16 Ναυπακτιακός Αστέρας, στο γήπεδο του Λυγιά, με την ομάδα μας να επικρατεί με 3-0, μετά από μία αρκετά καλή εμφάνιση.

Για την ιστορία οι σκόρερ του αγώνα ήταν οι:

9′ ΓΚΟΛ και 0-1 με σκόρερ τον Σκουφή, έπειτα από απευθείας φάουλ του Κοντού, ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με κοντινή κεφάλια παίρνει το ριμπάουντ ο Σκουφής, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

10′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Μόγια, με υπέροχο σουτ λίγο μετά το κέντρο για το 0-2.

50′ ΓΚΟΛ για το τελικό 0-3 με σκόρερ τον Γιαννόπουλο, όπου με απίστευτη συνδυαστική ενεργεία της ομάδας τροφοδοτείται κάθετα ο Γιαννόπουλος και τελείωσε την φάση απέναντι στο τερματοφύλακα.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κατσαδούρης, Ζόγκα, Μόγιας, Μπαζίνης, Σέβα, Ρισβάς, Σκούφης, Κοντός, Βασιλείου, Γιαννόπουλος και Λύτρας

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κρανιώτης, Καλύβας, Μοσχανδρέου, Σιδηράς

Επ’ ευκαιρία του αγώνα της Κ16, δόθηκε η ευκαιρία να γίνει φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων στη Κ10, με τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών της Ακαδημίας μας σε αυτή τη Κατηγορία. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με την αντίστοιχη ηλικία παιδιών της Ακαδημίας Ναυπακτιακός Αστέρας και χάρηκαν το παιχνίδι.

Με νίκη συνέχισε την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα και η Κ14 Αστέρας Μεσολογγίου όπου αγωνίστηκε το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, το πρωί, στον Αστακό με αντίπαλο την ομώνυμη Κ14 Αστακού.

Συγκεκριμένα, επικράτησαν με το ευρύ σκορ 2-4, έχοντας ως τοπ σκόρερ τον Σέφα που πέτυχε χατ-τρικ. Το άλλο γκολ της ομάδας μας το πέτυχε ο Τσούνης.

Αστέρας Μεσολογγίου: Σπανός Γ., Σακαρέλης, Ντούμας, Ντελλής, Πιτσίκος, Ζέλιος, Σέφα, Ρόμπολας, Λύρος, Παπαδάκης και Τσούνης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πανόπουλος, Μίμης,Πρέτζας Α., Πρέτζας Γ., Τσακαλίδης, Τσιλίκας, Παπανικολάου, Μπαλαμπάνης, Σπανός Κ., Τζάνος, Σταμάτης, Χριστοδούλου, Κουμπαρούλης και Χριστοδούλου.