Από εκεί που ο Παναιτωλικός είχε σωμένη τη χρονιά, πλέον το πράγμα έχει αρχίζει να ζορίζει. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οριακό από πολλές απόψεις. Ο Γιάννης Αναστασίου το ξέρει κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του, παρά μόνο ένα την Κυριακή του Πάσχα.

Η επικείμενη διοικητική αλλαγή στην ομάδα του Αγρινίου επισκίασε τα πάντα. Ακόμα δεν έχει «καεί» εντελώς η πιθανή πώληση του Παναιτωλικού, αλλά αυτό είναι πλέον δευτερεύον. Ο Παναιτωλικός έχει βρεθεί να κινδυνεύει και μάλιστα άμεσα. Το ματς με τον ΠΑΣ είναι κρίσιμο.

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει βαθμό στα play out είναι ο ΠαναιτωλικόςΕντός έδρας ήττες από Λαμία, Ιωνικό και στη Τρίπολη. Ποδοσφαιριστές και Αναστασίου τα άκουσαν άσχημα μετά το 0-1 από τους Νικαιώτες.

Με 29 βαθμούς δεν έχουν εξασφαλίσει παραμονή στη Super League 1 τα «καναρίνια» και στα Γιάννενα πάνε να παίξουν τελικό. Μόνο την Κυριακή του Πάσχα ρεπό. «Παίζουμε όλη τη χρονιά την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΣ», είπε στα αποδυτήρια ο κόουτς! Αγχωμένος ο Αναστασίου. Αν και μετά τον ΠΑΣ, τα δύο από τα τρία παιχνίδια είναι με αδιάφορους (ΟΦΗ, Ατρόμητος)!