“Ημέρα γνωριμίας με το ποδόσφαιρο”
Το ΔΑΚ Αγρινίου (ΙΙ) γέμισε με παιδιά! Τα τμήματα υποδομών της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου συναντήθηκαν με τα παιδιά της δομής Αγρινίου, του “Χαμόγελου του Παιδιού” και έδωσαν έναν πολύ όμορφο αγώνα στο πλαίσιο της Ημέρας Γνωριμίας.
Οι προπονητές Μάνθος Λιάρος και Γιώργος Αρμύρας με την εμπειρία τους μίλησαν στα παιδιά , μεταφέροντας τις γνώσεις τους για το άθλημα, ενώ πριν από τον αγώνα πραγματοποιήθηκε και προπόνηση.
Σκοπός ήταν η ενεργή συμμετοχή σε μια αθλητική διοργάνωση με πραγματικές ομάδες υποδομών έτσι ώστε να αναπτύξουν τα παιδιά τις δεξιότητες τους στο ποδόσφαιρο.
Ευχαριστούμε τη Νεκταρία Φελέκη, κοινωνική λειτουργό του Χαμόγελου του Παιδιού για τη συμμετοχή της δομής στην διοργάνωση και την άψογη συννενόηση για να υλοποιηθεί η εκδήλωση σε συνεργασία με τη δομή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολιτικό μηχανικό, και πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, Λίνο Μπλέτσα για τη στήριξη στην εκδήλωση και φυσικά το Art 4 Buildings για τη χορηγία σε μια τόσο σημαντική δράση. Πάντα κοντά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες!
Στο ΔΑΚ Αγρινίου βρέθηκε και το 19ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.
Όλα τα παιδιά μας στο γήπεδο!!