Ο ένας το ήθελε πολύ και το πάλεψε μέχρι τέλους. Ο άλλος έπαιξε για να μη χάσει. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, εκείνος που το κυνηγάει, είναι που χαμογελάει και στο φινάλε. Έτσι κι έγινε στο Αμβρακικός Λουτρού-Άρης Αιτωλικού.

Οι γηπεδούχοι στο φινάλε βρήκαν το πολυπόθητο γκολ και με 1-0 πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν πολύ καλό. Αρκετές ήταν οι φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες.

Οι παίχτες του Άρη Αιτωλικού ήταν διαβασμένοι, μπήκαν για να μπλοκάρουν τον αντίπαλό τους και το κατάφεραν. Δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ στο 3΄με τον Μούτσα, 33΄με Πασπαλιάρη, και Τ. Φράγκο, στο 57΄επίσης με Πασπαλιάρη, και στην συνέχεια της φάσης με τον Βασόπουλο, 64΄, και 77΄ με τον Μούτσα, χωρίς όμως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ, δημιούργησαν ευκαιρίες στο 12΄με Ε. Κοκώνη, στο 30΄με Μακρυπίδη, 32΄με Καμμένο. Στο 72΄ο Γιώτης είχε σουτ στο δοκάρι, και στο 84΄ο Σ. Κοκώνης με μακρινό σουτ πέτυχε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους.

 

Διαιτητής : Ματσούκας

Βοηθοί : Τάκος, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού (Νίκος Μιμιγιάννης)

Ζέρβας, Μπακαδήμας, Μπαλάφας, Φονιάς, Κοκώνης Ε., Αριστόπουλος, Γκόγκα, Καμμένος (67΄ Γιώτης), Μακρυπίδης, Παγώνης, Κοκώνης Σ.

Άρης Αιτωλικού (Χρήστος Κυριάκης)

Μπότας, Φράγκος Λ., Μούτσα, Διαμαντόπουλος, Πασπαλιάρης (82΄Καλογήρου), Φράγκος Τ., Φούντας, Βασόπουλος (64΄Καβαλιέρης), Κοντομήτσος, Παλιάτσας, Κάκκος (79΄Καρέτσος)