Με πολλές απουσίες και με παρουσία αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα αγωνίσθηκε ο Απόλλωνας Δοκιμίου το Σάββατο στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με 6-1 από την γηπεδούχο ΑΕ Μεσολογγίου.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα, ο  Απόλλωνας στο 18΄με τον Αγγέλη πήρε προβάδισμα.

Η απάντηση και ισοφάριση για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 36΄με τον Κράνη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Δυο λεπτά αργότερα και το 38΄ο Πιστιόλης μετά από κάθετη πάσα του Αυτζή και ωραία ατομική προσπάθεια με πλασέ θα κάνει το 2-1.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου και 45΄ο Χαλαζιάς θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δαραβαλη κάνοντας το 3-1 που θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Δυο λεπτά με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και το 47΄, σέντρα στην περιοχή του Απόλλωνα, προσπάθεια για απομάκρυνση από τον Ζαρκαδούλα με τη μπάλα όμως να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του και 4-1.

Στο 51΄η ΑΕΜ με τον Μιχαλόπουλο μετά από πάσα του Τριφιάτη θα ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ σε 5-1.

Με το τελικό 6-1 να σημειώνει στο 62΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο νεαρός Ντρούκας, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

 

Διαιτητής: Ζυγάς

Βοηθοί:   Βλαχοδήμος ,  Ροκοπάνος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Δουλιωτης, Παλιατσας (54΄Κουφός), Ζαβιτσανος (46΄Τριφιάτης), Κακκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής (57΄Βαρούχος), Πιστιόλης (54΄Καλύβας), Χαλαζιάς, Κράνης (57΄Ντρούκας), Μιχαλόπουλος, Αθανασόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Γιαννόπουλος, Βάσσης, Μυλωνάς, Ζαρκαδούλας, Νούλας, Γαλαζούλας, Φ. Κορομηλάς, Αγγέλης, Μπαρμπαγιάννης, Κοντοπάνος.

Πηγή: aitosports.gr