Η κατάρα των τελευταίων λεπτών «χτύπησε» πάλι τον Παναγρινιακό στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Πετριτή. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη δεν μπόρεσε να αποφύγει ούτε στην Κέρκυρα την ήττα, καθώς δέχθηκε γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, και έφυγε χωρίς θετικό αποτέλεσμα, ήττα με 2-1(φωτο από την αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Αγρίνιο).

Αν και ο Παναγρινιακός πήρε προβάδισμα στο 62′ λεπτό, ο Αστέρας Πετριτή έκανε την ανατροπή , ισοφάρισε οχτώ λεπτά αργότερα, και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την νίκη-παραμονής στην Γ΄Εθνική.

Ο Παναγρινιακός πήρε το προβάδισμα στο 62΄με ατομική προσπάθεια και σουτ του Τσοπανά. Στην συνέχεια ο Αστέρας Πετριτή έφερε το ματς στα «ίσια», στο (70΄)  με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πούλιου. Στο 90+6 !! ο Γραμμένος χάρησε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη.

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση ο Παναγρινιακός. Δέχθηκε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη στο 74΄ο Κοντογιάννης).

Διαιτητής : Γιώργος Φίτσας (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί:  Γρηγόρης Κέφης  Αλέξανδρος Ζιώγας (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας)

Ο προπονητής του Παναγρινιακού Βαλάντης Ζώης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μανιάτης, Τσάκνης, Κοντογιάννης, Σωτηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καραλής, Μανιώτης, Τσοπανάς (70΄Νικολογιάννης), Βασιλόγιαννης (78΄Αλ Ομπισάτ), Τσιούνης (86΄Τουρλίδας), Σπανός