Με «σβηστές» τις μηχανές πέρασε η ΑΕΚ Μεσολογγίου από την Κόρινθο, όπου επικράτησε εύκολα με 0-6 των Αμαζόνων Κορινθίας στον αγώνα που έγινε χθές στο γήπεδο του Άσσου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών ..

Παίζοντας όσο έπρεπε και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της τα κορίτσια του Γιάννη Γουλη πέρασαν εύκολα και από την Κόρινθο και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν στο Αγρίνιο τον Φειδωνα Άργους πού υπερτερεί ενός βαθμού της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας..Τα γκολ τού αγώνα πέτυχαν:

13′ σε σέντρα της διακρειθησας Λαζανά Β., η Gomes farias με σουτ κάνει το 0-1.

Στο 18′ η Βραζιλιάνα Gomes farias παίρνει τον ρόλο της δημιουργού και με ωραία ασίστ βγάζει σέ θέση βολής την Βρανα -Τριανταφυλλου, πού με ωραίο πλασέ κάνει το 0-2. Στο 21′ ξανά με πρωταγωνίστρια την Λαζανά Β.που βγάζει ασίστ στην Gomes farias πού το κοντινό δυνατό σουτ πού επιχειρεί τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της γηπεδούχου ομάδας..Στο 25′ οι πρωταγωνίστριες του δεύτερου γκολ αλλάζουν ρόλους και στην ασίστ της Βρανα -Τριανταφυλλου η Gomes farias κάνει το 0-3 πού ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρά τις πολλές ευκαιρίες πού έχασε η φιλοξενούμενη ομάδα με την νεαρή Σταυροπούλου, την Λαζανά Β. και την Gomes farias.

Στο 54′ σέ σουτ της Λαζανά Β.η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή αυτής η Gomes farias με διαγώνιο σουτ κάνει το 0-4. Στο 58′ η Gomes farias φεύγει μόνη της και με πλασέ κάνει το 0-5 .

Στο 90′ σε καταπληκτική μπαλιά της Γρομητσαρη η Λαζανά Β. με πλασέ πέτυχε το 0-6 και σημαδεψε την πολύ καλή παρουσία πού είχε στον αγωνιστικό χώρο και με σκοράρισμα…..

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός της Θεοδοσίας Οικονόμου στο 7′.

Καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαρές παίκτριες που χρησιμοποιήθηκαν και σέ αυτόν τον αγώνα όπως η Παπαϊωάννου, Σταυροπούλου, Βασιλείου, Τσιντζουρα, Χριστοπούλου, Αρβαλη,και Γούμενου Μαρία πού είναι το μεγάλο κέρδος τής ομάδας στην φετινή σαιζόν, αφού ο προπονητής τούς έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν ακόμη μία φορά, αφήνοντας τον ικανοποιημένο με την απόδοση τους.

Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία τών Μπεγκος Αν., Βλάχος Α., Πούλος Χ. ( ΕΠΣ Αργολίδας).

Οι συνθέσεις

Αμαζόνες Κορίνθου: Γιαννιτσου, Βασση, Σουκουλη, Κανελοπούλου, Καμπούρη, Χαϊδά, Νικολάου, Πέτρου, Πούλου, Κοικα, Μαρίνου.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Souza Graziele, Τζουμερκιωτη (55′ Τσιντζουρα), Μοκκα, Λαζανά Β., Σταυροπούλου, Οικονόμου (7′ λ.τραυμ. Γρομητσαρη), Gomes farias, Λαζανά Ι., Βρανα -Τριανταφυλλου (69′ Αρβαλη), Βασιλείου (55′ Χριστοπούλου), Παπαϊωάννου (69′ Γούμενου)