Δεν ανέδειξε νικητή η  αναμέτρηση της Τετάρτης στο γήπεδο του Δοκιμίου ανάμεσα στον γηπεδούχο Απόλλωνα και τον Άρη Λεπενούς καθώς το τελευταίο σφύριγμα του Βλάχου βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 3-3.

Το ματς ήταν μοιρασμένο, καθώς και οι δυο αντίπαλοι “κυνήγησαν” τη νίκη και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα γκολ. Παρά το γεγονός ότι βαθμολογικά ο αγώνας ήταν αδιάφορος, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και αντάμειψαν τους φιλάθλους του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Με γκολ του Σ. Νούλα στο 11΄ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα στο σκορ για να ισοφαρίσει στο 26΄ο Βασιλάρης για τον Άρη Λεπενούς. (1-1 αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου).

Στην επανάληψη ο Μακρής στο 56΄με κεφαλιά έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Απόλλωνα , για να ισοφαρίσει και ο Άρης Λεπενούς στο 65΄με τον Βαμβακά. Προβάδισμα στο 70΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για τον Άρη Λεπενούς με σκόρερ τον Τσιούνη, για να διαμορφώσει το τελικό 3-3 ο Στραβοδήμος, δυο λεπτά αργότερα.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί: Κουτρομάνος, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Γιαννόπουλος, Νούλας, Μυλωνάς, Ζαρκαδούλας, Δαλαγιώργος, Α. Κορομηλάς (85′ Βάσσης), Φ. Κορομηλάς, Π. Μακρής (59′ Αγγέλης), Μπαρμπαγιάννης, Στραβοδήμος (90′ Αλεξανδράκης).

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής – Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου, Πιστιώλης (70′ Κατσιγιάννης), Π. Μουρτζιάπης, Μπούμπουλης, Χ. Βαμβακάς, Σ. Θώδης,  Βασιλάρης, Ε. Τζαμαλής, Π. Τζαμαλής, Χ. Κοσμάς (88′ Π. Κοσμάς),  Τσιούνης.