Μέσα σε ευχάριστο κλίμα και με την παρουσία πολιτικών, φορέων, φίλων και υποστηρικτών της ομάδας μας, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η εκδήλωση – συνάντηση που διοργάνωσε η Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου στο “V2 the Alternative bar”.
Τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, εκπροσώπησε στην εκδήλωση, η γραμματέας του, Αρετή Κούρτη, ενώ το παρόν έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Θανάσης Παπαθανάσης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας ΠΔΕ, Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο βοηθός Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες σε θέματα Εγγείων Βελτιώσεων, Γιώργος Κοντογιάννης, η Βοηθός Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες σε θέματα κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Αμαλία Βούλγαρη – Πολονύφη, καθώς και ο Ειδικός Σύμβουλος ΠΔΕ, Αργύριος Νταλιάνης, εκπροσωπόντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου, Μαρία Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, Λίνος Μπλέτσας και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου, Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος.
Στην εκδήλωση παρίσταντο και οι δημοσιογράφοι της περιοχής που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.
Φυσικά, σύσσωμο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, οι προπονητές, οι παίκτες γέμισαν τον χώρο με την παρουσία τους, όπως και οι χορηγοί μας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, Κωνσταντίνος Καρράς, ευχαρίστησε την Περιφέρεια, τον Δήμο και τους φορείς που στέκονται και συνεχίζουν να είναι δίπλα στην προσπάθεια του Συλλόγου από την αρχή της σεζόν, όπως φυσικά και τους χορηγούς. Αναφέρθηκε στην πορεία της Ένωσης Αγίου Δημητρίου τη φετινή αγωνιστική σεζόν, ευχαριστώντας παράλληλα, προπονητές και παίκτες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κλείνοντας με το σπουδαίο έργο που υλοποιείται στα τμήματα υποδομής κάτι που ήταν από την αρχή στις βασικές προτεραιότητες του Συλλόγου μας.
Ο αρχηγός της Ένωσης, Δημήτρης Τσεκούρας, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την στήριξη που έδειξε από την αρχή της χρονιάς και όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, ενώ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Τέλος, η διοίκηση της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ευχαριστεί το V2 the Alternative Bar για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση που υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.