Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με τον Λεβαδειακό και η παρουσία του Φώτη Κωστούλα είναι πιο έντονη από ποτέ. Μίλησε στους παίκτες και έστειλε το «μήνυμα». Από 7 ως 10 ευρώ τα εισιτήρια για τον «τελικό».

Στα «αχ και τα βαχ» βρέθηκε ο Παναιτωλικός, καθώς οι τέσσερις ήττες που γνώρισε στα ισάριθμα πρώτα ματς των play-outs τον οδήγησαν σε… επικίνδυνα μονοπάτια. Πλέον το φάσμα του υποβιβασμού άρχισε να… πλανάται πάνω από το Αγρίνιο και η αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό απέκτησε χαρακτήρα «τελικού». Με νίκη τα «καναρίνια» θα… ξορκίσουν κάθε κακό σενάριο, σε διαφορετική όμως περίπτωση ενδέχεται να μπλέξουν για τα καλά σε υποθέσεις και κινδυνολογίες που μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας φάνταζαν τουλάχιστον ως… ακραίες υποθέσεις.

Πλέον το «κλουβί» καλείται να αποτελέσει για την ομάδα τον 12ο παίκτη της και είναι χαρακτηριστικό πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα κοστίζουν από 7 ως 10 ευρώ (πέταλο και δύο κερδίσεις αντίστοιχα), ενώ από το club γίνεται κάλεσμα στον κόσμο ώστε να «σπρώξει» τους «κυανοκίτρινους» στο θετικό αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή στα ενδότερα του Emileon άπαντες βλέπουν έναν Φώτη Κωστούλα πιο ενεργό από ποτέ. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες συνεχώς κοντά στο αγωνιστικό τμήμα και μάλιστα μίλησε στους παίκτες, ενόψει του αγώνα με τους Βοιωτούς. Τους «ντόπαρε» και έστειλε το «μήνυμα» πως είναι εδώ.

Αλλωστε πότε έφυγε

Για το club υπάρχει μεν «ανοικτό» το ενδεχόμενο μεταβίβασης των μετοχών στην οικογένεια Καμίνσκι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο ισχυρός του έχει σταματήσει να ασχολείται, πάντα μαζί με τους συνεργάτες του. Οικονομικές εκκρεμότητες δεν υπάρχουν και ο οργανισμός Παναιτωλικός λειτουργεί όπως και παλαιότερα, σα να μη συμβαίνει τίποτα.