Από την αρχή ήταν δεδομένο ότι η χρονιά αυτή θα ήταν δύσκολη για τον Ηρακλή Αστακού. Ποιος μπορούσε νε έχει απαιτήσεις από μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά στην δύναμή της, και με ελλιπέστατη προετοιμασία ; Κανείς ; ούτε ακόμα και οι οπαδοί της.

Παρόλα αυτά το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Ηρακλή Αστακού ήταν καλό. Η ομάδα έδειξε ότι είχε δυνατότητες και με προπονητή τον Ξενοφώντα Αθανασούλα θεωρούνταν δύσκολος αντίπαλος από του υπόλοιπους της κατηγορίας, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Ηρακλής Αστακού «τσίμπησε» αρκετούς βαθμούς κυρίως στην έδρα του και έδειξε ότι η καλή πορεία ήταν αναμενόμενη.

Ο άνθρωπος που καταπιάνεται με ότι αφορά την καθημερινότητα του Ηρακλή Αστακού είναι ο Στάθης Κουνάδης. Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, λάτρης του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στην άκρη του πάγκου  με στόχο να βοηθήσει τον Ηρακλή Αστακού σε όλες τις δύσκολες στιγμές….

Μιλήσαμε μαζί του μετά το τέλος του πρωταθλήματος και μας ενημέρωσε για τον ρόλο του στην ομάδα.

Ο Στάθης Κουνάδης αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην διοίκηση, με τον προπονητή τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Βοηθάει στις μεταγγραφές και σχεδόν σε όλα τα εξωαγωνιστικά θέματα. Επιβλέπει και ελέγχει την συντήρηση και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα απασχολεί τους παίκτες, λειτουργεί και συνεργάζεται αρμονικά με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Έχει την ευθύνη των δελτίων, ελέγχει τις κάρτες των παικτών και φροντίζει για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πρώτος στο γήπεδο και φεύγει τελευταίος…

Ο Στάθης Κουνάδης όλα αυτά τα χρόνια, δίνει και την ψυχή του στον Ηρακλή Αστακού, και θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του συλλόγου, τον πρόεδρο Χρήστο Μαύριακα, τον Αποστόλη Ντίνο, τον προπονητή Ξενοφώντα Αθανασούλα, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας , που συνεργάζονταν καθημερινά μαζί τους, ώστε ο Ηρακλής Αστακού να δίνει το παρών κάθε Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Και τέλος όλα καλά για την φετινή σεζόν ……δίνοντας ραντεβού για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ήταν τα λόγια του γενικού αρχηγού και “ψυχή” της ομάδας  Στάθη Κουνάδη.