Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Σημαντικές μάχες δίνουν οι μικροί μας ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών Αστέρας Μεσολογγίου για τα Play-off του πρωταθλήματος, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, Η Κ14 Αστέρας Μεσολογγίου ρίχνεται πρώτη στη μάχη των play-off του πρωταθλήματος Κ14 της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Τερματίζοντας 1η στον Όμιλό της στην κανονική σεζόν αντιμετωπίζει την 4η ομάδα του άλλου Ομίλου (περιοχής Αγρινίου) με πλεονέκτημα έδρας, προκειμένου να εξασφαλίσει την είσοδο στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες του Νομού μας.

Το Σάββατο 13 Μαϊου 2023 και ώρα 11.00 π.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος” φιλοξενούμε την Κ14 Καναρίνια Αγρινίου και σας καλούμε όλους στο γήπεδο να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας. Είσοδος ελεύθερη.

Τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο, δίνει η Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα, Η ομάδα Κ16 Αστέρα Μεσολογγίου, μετά τη νίκη της την περασμένη Κυριακή απέναντι στους Άτλαντες Αγρινίου, βρίσκεται για άλλη μία φορά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Την Κυριακή 14 Μαϊου 2023, η ομάδα μας θα διεκδικήσει την είσοδο στον τελικό του πρωταθλήματος σε ουδέτερη έδρα- συγκεκριμένα στο γήπεδο Λυγιά Ναυπάκτου- απέναντι στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα των Κ16 Ελπίδων Αγρινίου 1, η οποία σημειωτέον τερμάτισε 1η στον Όμιλό της.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υπό τις οδηγίες του κόουτς Γ. Πετσίνη και είναι έτοιμη για τον αγώνα της Κυριακής.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας , στους αγώνες τους που δίνουν!!!