Η ενημέρφωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Πέταξαν για τελικό οι μικροί μας ποδοσφαιριστές της Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου -για δεύτερη συνεχή χρονιά- καθώς επικράτησαν στον ημιτελικό της Κυριακής 14 Μαϊου 2023, στο γήπεδο Λυγιά της Ναυπάκτου, με 2-1 επί της Κ16 Ελπίδες Αγρινίου!

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν, η ομάδα μας νίκησε στο μεγάλο ημιτελικό την αξιόλογη ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου και θα αγωνιστεί ξανά στο τελικό του πρωταθλήματος, όπως συνέβη πέρυσι.

Μάλιστα ευελπιστούμε ότι θα σηκώσουν ξανά το τρόπαιο, όπως συνέβη με την περσυνή πρωταθλήτρια Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου, αναδεικνύοντας με το καλύτερο τρόπο τη σπουδαία δουλειά που επιτελούν οι προπονητές της Ακαδημίας μας στις μικρές κατηγορίες ποδοσφαίρου στο Νομό μας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς και η Κ14 Αστέρας Μεσολογγίου διεκδικεί κι αυτή με τη σειρά τους τον φετινό τίτλο πρωταθλήματος του Νομού.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, παρουσία πολλών γονέων και φίλων του ποδοσφαίρου, με τις δύο ισάξιες ομάδες να κοντραρίζονται για το χρυσό εισιτήριο του τελικού.

Οι παίκτες της ομάδας μας κατάφεραν να προηγηθούν στο Α’ ημίχρονο με 2-0 και έβαλαν τις βάσεις για τη σπουδαία αυτή νίκη. Στο Β’ ημίχρονο η Κ16 Ελπίδες Αγρινίου κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1, κυνήγησε την ισοφάριση αλλά η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας κράτησε το σκορ και τη πρόκριση στο τελικό!

Για την ιστορία του αγώνα οι σκόρερ του αγώνα ήταν:

25′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με τον Κοντό.

40′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Βασιλείου, 2-0 για τον Αστέρα Μεσολογγίου.

60′ ΓΚΟΛ και μείωση του σκορ σε 2-1 για τις Ελπίδες Αγρινίου.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κατσαδούρης, Μάης, Μόγιας, Μπαζίνης, Σέβα, Ισαάκιδης, Σκούφης, Σέφα, Βασιλείου, Κοντός και Κρανιώτης

Αγωνίστηκαν επίσης  και οι: Λύτρας, Καλύβας, Ζόγκα, Ζέλιος, Ρισβάς, Μοσχανδρέου, Σπανός, Σιδηράς, Αργυρόπουλος και Γιαννόπουλος.