Την πρώτη νίκη στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική πέτυχε η ΑΕ Μεσολογγίου , εκτός έδρας με 1-0 επί της Αστραπής Μεσοποταμίας.

Σε γενικές γραμμές το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν μέτριο ποιοτικά με φτωχό θέαμα και μόνο στο β’ ημίχρονο οι δύο ομάδες ανέβασαν στροφές, ο αγώνας απέκτησε ρυθμό, με εναλλασσόμενη υπεροχή, και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το ακυρωθέν γκολ του Ζαβιτσάνου για λογαριασμό της ΑΕΜ στο 40΄μετα από υπόδειξη για οφσάιντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε το πρώτο τρίποντο στην ΑΕ Μεσολογγίου σημείωσε το 80’ με ασύλληπτο σουτ από 40 μ. ο Μιχαλόπουλος.

Στο 80′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μηλιάτης για την Αστραπή.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ρηγόπουλος, Καλλιωτης και Μητρόπουλος του συνδέσμου Ημαθίας.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ | (Δημήτρης Παπαδόπουλος) Μεϊμαρίδης, Αμανατίδης (46΄ Πασιωλης), Παλαιοδήμος, Κράτσιος, Τσαλκίδης, Ψωμιάδης, Αντωνιάδης, Μηλιάτης, Κουσίδης (46΄ Παλαιοδημος), Καραμανίδης, Σωτηριάδης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ | (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κακκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζή, Πιστιόλης, Τριφιάτης (Χαλαζιάς), Μιχαλόπουλος (86΄Νασόπουλος), Κράνης, Γαβρίνας (Βαρούχος).

www.sentranews.gr