Γιούχτας και Τηλυκράτης έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στις Αρχάνες για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Το φιλμ του αγώνα:

10’ Τεράστια ευκαιρία για τον Γιούχτα, με τον Βρεττό να πλασάρει μετά από ωραία κάθετη και τον Παρδαλό να διώχνει σωτήρια.

14’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα. Ωραία ενέργεια και κάθετη του Γκίνη στον Βρεττό αυτός από πλαγιά θέση πλάσαρε η μπάλα λίγο άουτ.

24’ Ανεπανάληπτη ευκαιρία από τον Κίσσα, πέρασε από το κέντρο όποιον βρήκε μπροστά του έφτασε στην περιοχή σούταρε λίγο άουτ.

27’ Ο Δωματάς σέντραρε ο Ροβίθης στόπαρε με το στήθος στον Βρεττό αυτός έσπασε την μπάλα στον Γκίνη, ο οποίος σούταρε με το τέρμα να μπλοκάρει.

37’ Μοναδική φάση για τον Τηλυκράτη με τον Περιστέρη να πλασάρει από πλαγιά θέση μετά από κόντρες που κέρδισε, ο Κόλλιας έδιωξε σε κόρνερ.

61’ ΓΚΟΛ 0-1: Ο Ζδράβος με πλασέ μέσα από την περιοχή στην κόντρα επίθεση, έκανε το 0-1.

68’ ΓΚΟΛ 1-1: 66′ Ο Βρεττός εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Γκίνη να παίρνει τη κεφαλιά για το 1-1.

Συνθέσεις:

Γιούχτας (Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς, Τζανής, Δωματάς (79′ Δασκαλάκης), Αργκιλέσι (71′ Κοντογιάννης), Βρεττός (90+1′ Στακάκης), Ροβίθης, Γκίνη (90+1′ Αζίζι), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κίσσας.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Γιαννιώτης, Τόσκα, Περιστέρης (68′ Νιφορόπουλος), Τεγούσης, Γκουντρουμπής (88′ Κατσής), Ζδράβος (88′ Κυριάκης), Εντουάρντο (79′ Σοροβός).

www.liganews.gr