Με ανακοίνωσή που εξέδωσε ο πρόεδρος του Άρη Αιτωλικού Κώστας Αργυρόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του από τη προεδρία του συλλόγου.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Μία μακροχρόνια διαδρομή έφτασε στο τέλος της.
Επειτα από 11χρόνια ως Γενικός Γραμματέας και τον τελευταίο χρόνο ως Πρόεδρος του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου “ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ”, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσω από την ομάδα της καρδιάς μου.
Με αισθήματα συγκίνησης υπέβαλα σήμερα για προσωπικούς λόγους,την παραίτηση μου από το αξίωμα του Προέδρου και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου,παραμένοντας στον Σύλλογο από το πόστο του απλού φιλάθλου.
Θα ήθελα τούτες τις ώρες να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την κοινή μας επιτυχημένη πορεία,στους προπονητές για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος,στους ποδοσφαιριστές που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν τον Σύλλογο,σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια διαφωνώντας ή συμφωνώντας μαζί τους, στον φίλαθλο κόσμο,και ιδιαιτέρως σε όλους όσους αγαπάνε και στηρίζουν με κάθε τρόπο τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στον Σύλλογο,αντιπροσωπεύοντας την πόλη μας επάξια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας και όχι μόνο.
Σας Ευχαριστώ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ