Η πρόταση του Παναιτωλικού για τον Μπρούνο Ντουάρτε δεν κρίθηκε ικανοποιητική από την Ντεπορτίβο Κουένκα σύμφωνα με όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λουίς Σαριτάμα.

Το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον Μπρούνο Ντουάρτε είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο η πρώτη απόπειρα της ομάδας του Αγρινίου να τα βρει με την Ντεπορτίβο Κουένκα για να τον κάνει δικό της δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λουίς Σαριτάμα η προσφορά του Παναιτωλικού δεν κάλυψε τα «θέλω» του αργεντίνικου συλλόγου ούτε όσο αφορά τον δανεισμό ούτε την οψιόν κι έτσι η πρόταση απορρίφθηκε. Ωστόσο τόνισε πως ο ατζέντης του παίκτη δουλεύει για να φάνει αν θα υπάρξει κάποια βελτιωμένη πρόταση που θα βάλει σε σκέψεις την Κουένκα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο απόσπασμα αυτό:

«Είχαμε μία προσφορά από ομάδα της Ελλάδας. Η προσφορά δεν ήταν ικανοποιητική ούτε όσον αφορά το καθεστώς του δανεισμού ούτε εκείνο της οψιόν αγοράς αυτού. Ο ατζέντης του παίκτη εργάζεται για να δούμε αν μπορεί να βελτιωθεί η προσφορά.