Οι άνθρωποι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αγρινίου,λ προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα έργα που θα γίνουν στην μικρή κερκίδα αλλά και το πέταλο του γηπέδου.

Με θέμα τα έργα που θα γίνουν στην μικρή κερκίδα αλλά και το πέταλο του γηπέδου του Παναιτωλικού, συναντήθηκαν οι πρόεδροι της ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, με τον Δήμαρχο Αγρινίου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου είχαν σήμερα τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού. Οι πρόεδροι Γεράσιμος Μπελεβώνης και Παναγιώτης Στεργίου, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου και τα μέλη Γιώργος Σωτηρόπουλος και Ηλίας Τσιάντης, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τα έργα που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στη μικρή κερκίδα και στο πέταλο του γηπέδου και κατέθεσαν προτάσεις για παρεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν περιμετρικά του γηπέδου, οι οποίες θα αναβαθμίσουν την εικόνα και τη λειτουργία του.

Η μετατροπή της οδού Προυσιωτίσσης σε οδό ήπιας κυκλοφορίας με πεζοδρόμηση, οι παρεμβάσεις στη οδό Βλοχού και στην πλατεία, η δημιουργία θέσεων στάθμευσης, είναι έργα που θα βοηθήσουν ευρύτερα της περιοχή. Για τα παραπάνω έχουν ετοιμαστεί από πλευράς Παναιτωλικού σχετικές μελέτες.

Συζητήθηκε το σημαντικό πρόβλημα στέγασης των αθλοπαιδιών που καλλιεργεί ο Ερασιτεχνικός Σύλλογός μας και η προοπτική κατασκευής μελλοντικά Κλειστού Γυμναστηρίου που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες μιας πόλης με το πληθυσμιακό μέγεθος του Αγρινίου.

Ο κ. Παπαναστασίου άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις και δήλωσε πρόθυμος στην ανάπτυξη της συνεργασίας Δήμου – Παναιτωλικού για την υλοποίηση των έργων και κάθε άλλη πρωτοβουλία που θα βοηθήσει τον αθλητισμό».