Συνάντηση εργασίας μεταξύ της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. Ν. Αιτωλοακαρνανίας και του Δ.Σ. της Π.Α.Ε, αλλά και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού πραγματοποιήθηκε σήμερα, 10/07/2023, στο κτήριο του ΤΕΕ. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η εξεύρεση τεχνικών λύσεων για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής πέριξ του Γηπέδου του Παναιτωλικού.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε κ. Λίνος Μπλέτσας χαιρέτισε την πρωτοβουλία του Παναιτωλικού, τονίζοντας, πως η συγκεκριμένη περιοχή πρέπει να αναβαθμιστεί συνολικά και να αποτελέσει πόλο έλξης και επισκεψιμότητας. Για το λόγο αυτό προανήγγειλε τη σύσταση επιστημονικής ομάδας εργασίας από μηχανικούς – μέλη του ΤΕΕ, που θα αναλάβει την κατάρτιση στοχευμένων και τεχνικά εφαρμόσιμων προτάσεων, προκειμένου οι όποιες παρεμβάσεις προκριθούν να είναι εύστοχες και άμεσα υλοποιήσιμες.

Από την πλευρά του Πρόεδρος της Π.Α.Ε Παναιτωλικός κ. Γ. Μπελεβώνης ανέλυσε το σκεπτικό και τους οραματικούς στόχους του Παναιτωλικού ως προς το συγκεκριμένο θέμα, ενώ αναφέρθηκε και σε σχετικές, μελλοντικές πρωτοβουλίες, που θα αναλάβει η Π.Α.Ε.

Μεταξύ των δύο πλευρών διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων και αποφασίστηκε στενή και άμεση συνεργασία, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση εργασίας των δύο φορέων συμμετείχαν επίσης εκ του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο Γ.Γ. κ. Κ. Παπαθανασίου, ενώ εκ της Π.Α.Ε Παναιτωλικός ο Αντιπρόεδρος κ. Θ. Σπύρου, ο κ. Γ. Σωτηρόπουλος και ο κ. Ηλ. Τσιάντης (Ερασιτέχνης).