Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/07) η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Ινάχου Βάλτου στο γήπεδο του Νέου Χαλκιόπουλου.
Αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, προπονητές, ο πρόεδρος Ανδρέας Ριζογιάννης, το ΔΣ της ομάδας αλλά και οι γονείς έδωσαν το “παρών” στην χθεσινή γιορτινή ποδοσφαιρική βραδιά.
Φυσικά παρόντες ο Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας, Νικόλαος Μπεχλιούλης και ο Πρόεδρος Κοινότητας Χαλκιοπούλων, Βασίλης Ταλιούρας, οι οποίο μάλιστα βράβευσαν τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας.
Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι Αποστόλης Ταράτσας, Νικόλαος Κόκκαλης και Στέφανος Τηγάνης για τη συμμετοχή τους σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας. Ακόμα, βραβεύσεις έγιναν και στα κορίτσια του Συλλόγου, την Βέρα Τηγάνη και τη Μάγδα Τουρλίδα, ούσες οι πρώτες αθλήτριες που γράφτηκαν στην ομάδα ποδοσφαίρου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και στήριξαν από την αρχή την προσπάθεια. Πολύτιμη η βοήθειά τους και άψογη η συννενόηση και η συνεργασία που υπήρξε ανάμεσα σε γονείς, διοίκηση και προπονητές. Επιπρόσθετα τους ευχαριστούμε για τα γλυκά και τα αναψυκτικά που πρόσφεραν στη χθεσινή τελετή λήξης.
Η προσπάθεια να φέρουμε ακόμα περισσότερα παιδιά στο γήπεδο συνεχίζεται, ανανεώνουμε για τη νέα αγωνιστική σεζόν με υγεία και ακόμα περισσότερη όρεξη!
Καλό καλοκαίρι στους μικρούς μας αθλητές!