Παρελθόν από την ΑΕΚ Μεσολογγιου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η Βάσω Λαζανά. Οι επαγγελματικής υποχρεώσεις της Βάσω Λαζανά δεν της επιτρέπουν να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ Μεσολογγιου τη νέα σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: <<Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της αθλήτριας της ομάδας μας Βάσως Λαζανά που προέκυψαν μετά την συμφωνία μας τίς προηγούμενες ημέρες δε καταστούν δυνατή την συμμετοχή της στην ομάδα μας για την νέα χρονιά.
Η οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγιου την ευχαριστεί για την προσφορά της και της εύχεται καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική της καριέρα, και ελπίζουμε ότι οι “δρόμοι” μας θα συναντηθούν σύντομα.
Καλή επιτυχία Βάσω. Σύντομα ξανά μαζί>>. Μετά την εξέλιξη αυτή η Πατρινιά παίκτρια δήλωσε:
<< Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δυστυχώς δεν θα μου επιτρέψουν να αγωνιστώ με την ΑΕΚ Μεσολογγιου.Εύχομαι στην ομάδα καθώς και στον κοουτς Γιάννη Γουλη πολλές νίκες και να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως τόσα χρόνια κάνουν κρατώντας το γυναικείο ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας πολύ ψηλα! Εις το επανιδείν!!!! >>