Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Τάκη Παπαθανάση, ο οποίος “έφυγε” εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών.

Ο εκλιπών είχε αγωνισθεί σε αρκετές ομάδες της ΕΠΣΑ (Αχελώος Αγγελοκάστρου, Αστέρας Αγρινίου, Δάφνη Μεγάλης Χώρας, ΑΟ Ελαιοφύτου).

Ήταν πατέρας δύο παιδιών και αδερφός του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Παπαθανάση.

Αστέρας Αγρινίου, ΑΟ Ελαιοφύτου, και ΑΕ Αγίου Δημητρίου με ανακοινώσεις εξέφρασαν την θλίψη τους για το αναπάντεχο γεγονός, ενώ αρκετοί φίλοι τον αποχαιρέτησαν  μέσα απο τα social media.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση του Αστέρα Αγρινίου:

Η οικογένεια του Αστέρα θρηνεί τον χαμό του Τάκη Παπαθανάση.Τιμησε τη φανέλα της ομάδας μας πολλά χρόνια πάντα με αστείρευτο τρέξιμο και τσαμπουκα αλλά και με το χαμόγελο στα χείλη.. Καλό παράδεισο φίλε Τάκη!

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ελαιοφύτου:

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Τάκη Παπαθανάση ο οποίος έφυγε σήμερα ξαφνικά από την ζωή.

Καλό ταξίδι φίλε Τάκη, θα σε θυμόμαστε πάντοτε όπως ήσουν χαμογελαστός και γεμάτος καλοσύνη.
Η ανακοίνωση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου:
Πριν λίγες ημέρες ο προπονητής των Τμημάτων Υποδομής της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και της Β ‘ ομάδας, Γιώργος Αρμύρας είχε κοινοποιήσει αυτή τη φωτογραφία έπειτα από προπόνηση, με τον Τάκη να χαμογελάει και να χαρίζει ζωντάνια με την όρεξή του και τη διάθεσή του.
Πριν λίγη ώρα πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την κοινωνία του Αγρινίου, από τη μια μέρα στην αλλη, από τη μια στιγμή στην άλλη.. Πολύ άσχημο μαντάτο..
Συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.. 🙏
Καλό ταξίδι φίλε Τάκη.. 🙏