Διοργανώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου τουρνουά παλαιμάχων με συμμετοχή του Βελουχίου, του Παναιτωλικού και του Κεραυνού Κερατέας.

Το τουρνουά “Οι Αθάνατοι” έγινε σε κλίμα συγκίνησης στην μνήμη των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ιστορικού Ευρυτανικού συλλόγου Γιώργου Γιόγιου, Χρήστου Τσουκαλά και Παναγιώτη Παπαδημητρίου.

Πριν την έναρξη των αγώνων τελέστηκε τρισάγιο από τους ιερείς π. Ιωάννη Λιάπη και π. Θεοφάνη Καλύβα, ενώ πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις και ανταλλαγές αναμνηστικών. Μετά τη λήξη των τριών αναμετρήσεων έγιναν και οι απονομές σε δεξίωση στο Κεφαλόβρυσο.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων η Βουλευτής Ευρυτανίας Τζίνα Οικονομου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης.

Για την ιστορία ο Κεραυνός Κερατέας ήταν στη διαφορά τερμάτων ο τροπαιούχος, κερδίζοντας με 5-0 το Βελούχι, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό. Το ματς Βελούχι-Παναιτωλικός έληξε 0-3. Διαιτητές των αγώνων ήταν οι: Νίκος Δημακόπουλος, Βασίλης Κορμανός και Ειρήνη Κατή. Στα αξιοσημείωτα η δεκάλεπτη συμμετοχή του 12χρονου Δημήτρη Τσουκαλά, γιού του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΚ Βασίλη και ανιψιού του εκλιπόντα Χρήστου.

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, Ιωάννης Κολλημένος, Κεραυνός Κερατέας (Facebook)

www.evrytaniasport.gr