Ο Βόλος διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά φιλανθρωπικό τουρνουά, με τα έσοδα να δίνονται στο Ορφανοτροφείο Βόλου και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Σε θεσμό έχει μετατραπεί το φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου, που διοργανώνεται κάθε Αύγουστο. Φέτος θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό και εκτός από τον Βόλο, θα συμμετάσχουν ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός και ο Πανσερραϊκός. Τα έσοδα θα δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Βόλος, με τη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Συγκεκριμένα, όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου στον Βόλο, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε δύο ιδρύματα της πόλης και συγκεκριμένα στο Ορφανοτροφείο Βόλου και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Αυγούστου και εκτός από τον Βόλο, θα συμμετάσχουν ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός και ο Πανσερραϊκός.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την 2η πεζογέφυρα.

Εισιτήρια των αγώνων πωλούνται καθημερινά από το Ορφανοτροφείο Βόλου και από τα γραφεία του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, ενώ την ημέρα των αγώνων θα λειτουργεί εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός (18.45, Πανθεσσαλικό)

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (21.00 (Πανθεσσαλικό)

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Μικρός τελικός (18.45, Πανθεσσαλικό)

Μεγάλος τελικός (21.00, Πανθεσσαλικό).

*Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, δεν θα υπάρχει ημίωρη παράταση, με το νικητή να αναδεικνύεται μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

*Μετά το τέλος του τουρνουά θα απονεμηθεί τρόπαιο στο νικητή της διοργάνωσης.