Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ανακοινώνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24 με ημερομηνία έναρξης προπονήσεων 28 Αυγούστου 2023 και ημέρα Δευτέρα.

 

Οι εγγραφές θα γίνονται στα γήπεδα της west sports center 17:00-20:00 καθημερινά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους προπονητές -υπεύθυνους της Ακαδημίας Γ. Πετσίνη: 6946842031 και Ι. Ντζιβανάκη: 6955116518.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την δημιουργία τμήματος Κ13 στα πλαίσια αναβάθμισης και λειτουργίας του Συλλόγου για την καλύτερη εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος, προσαρμοσμένο ανά ηλικία.

Την φετινή χρονιά η Ακαδημία μας, εκτός από τα προγραμματισμένα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και τα καλοκαιρινά τουρνουά, θα συμμετάσχει σε πρωτάθλημα με ομάδες από 4 διαφορετικούς Νομούς στα τμήματα Κ10 και Κ12 δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς ποδοσφαιριστές να συμμετάσχουν σε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και να δημιουργήσουν νέες φιλίες.

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας όπου φέτος για πρώτη φορά, βαδίζοντας στα πρότυπα μεγάλων Συλλόγων, θα έχει πιστοποιημένο προπονητή τερματοφυλάκων και αναλυτή στα αγωνιστικά της τμήματα.