Το απόγευμα της Τετάρτης (2/8) στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση παραγόντων της ΕΠΣ Ευρυτανίας και των σωματείων.

Παρόντες ήταν από πλευράς ΕΠΣΕ οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Νίκος Δροσίνης, Παναγιώτης Κολλημένος και Δημήτρης Αθανασόπουλος και από πλευράς ομάδων οι: Κώστας Σιταράς, Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, Παναγιώτης Βελαώρας (Αίολος), Γιώργος Γκορόγιας (Ποταμιά), Δημήτρης Κολλημένος (Άγραφα), Παναγιώτης Ρεσίτης (ΑΠΟΚ Βελούχι), Δήμος Μπράζιας (Ραπτόπουλο) και Δημήτρης Αντωνίου (Ακαδημία). Παρόντες ήταν επίσης από πλευράς διαιτητών ο εκπαιδευτής Γιάννης Καλύβας και το επίτιμο μέλος Διονύσης Βονόρτας.

Συμμετοχή δήλωσαν τα ακόλουθα 5 σωματεία: Άγραφα, Ακαδημία, Ραπτόπουλο, ΑΠΟΚ Βελούχι και Τυμφρηστός.

Η ΕΠΣΕ ενημέρωσε πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 4 από τις 5 ομάδες, καθώς ο ΑΠΟΚ δεν έχει εγγραφεί ακόμη στο μητρώο της ΓΓΑ και θα πρέπει να έχει συμβεί αυτό μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης, που αναμένεται να γίνει στις επόμενες 10-15 ημέρες.

Δεν δήλωσαν συμμετοχή οι: Αίολος, Ποταμιά και ΠΑΟΚ, που συμμετείχαν στο περυσινό πρωτάθλημα, το οποίο έγινε με 7 ομάδες. Ακούστηκαν οι προτάσεις όλων των σωματείων για τη διεξαγωγή η μη του πρωταθλήματος, ενώ αναγνώστηκε η επιστολή του Α.Σ. Αίολος που αναφέρει τους λόγους μη καθόδου του στο πρωτάθλημα. Η ΕΠΣΕ επεσήμανε την πρόθεση της για την τέλεση της Α ΕΠΣ Ευρυτανίας, ωστόσο όποια ομάδα επιθυμεί να λάβει μέρος σε γειτονικό πρωτάθλημα έχει το δικαίωμα να το κάνει, εφόσον υπάρξει συγκατάθεση και από τις δυο Ενώσεις.

Τέλος αποκαλύφθηκε δια στόματος Γιώργου Παπαντζίμα η διενέργεια συζητήσεων με δυο ομάδες από τη γειτονική Φθιώτιδα για την ένταξη τους στο Ευρυτανικό πρωτάθλημα.

δείτε φωτογραφίες στο evrytaniasport.gr

sportsup.gr