ΑΕΚ Μεσολογγιου: Ανανέωσε και η Ευτυχία Κάππα!!!!
Την φανέλα της ΑΕΚ Μεσολογγιου θα φοράει και τη νεά χρονιά η έμπειρη αμυντικός.
Στο κλείσιμο ενός ακόμα εσωτερικού μετώπου προχώρησαν οι ” κιτρινόμαυρες ” που ανακοίνωσαν την παραμονή της Ευτυχίας Κάππα.. Η έμπειρη αμυντικός που αγωνίζεται στην ομάδα μας από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του γυναικείου τμήματος θα συνεχίσει για 12η χρονιά να αποτελεί μία πολύτιμη λύση στο ρόστερ της.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγιου:
<< Με μεγάλη χαρά η ΑΕΚ Μεσολογγιου ανακοινώνει την παραμονή με την δυναμική αριστερή μπακ και μία από τίς καλύτερες της Β’ Εθνικής. ΑΕΚ Μεσολογγιου και Ευτυχία Κάππα πάνε “πακέτο”!
Η ΑΕΚ Μεσολογγιου διατηρεί στο δυναμικό της για 12η συνεχόμενη σαιζόν την Ευτυχία Κάππα ! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ευτυχία θα είναι μέλος της οικογένειάς μας για μια ακόμη χρονιά. Ευτυχία Κάππα έχεςι πολλά να δώσεις ακόμα, σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες..>>
Χαρούμενη και νιώθοντας τιμή, όπως είπε χαρακτηριστικά, η Ευτυχία Κάππα μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την παραμονή της στην ομάδα μας.
Αναλυτικά η δήλωση της Ευτυχίας Κάππα
«Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη. Μια χρονιά πολλών αλλαγών, κατά τη διάρκεια της οποίας διδαχθήκαμε πολλά πράγματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Κρατάμε τις καλές στιγμές και δημιουργούμε μια βάση πάνω στην οποία οφείλουμε να “χτίσουμε” την επόμενη ημέρα.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ Μεσολογγιου. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό και στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα όπως μπορώ. Έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για την ομάδα μας. Μέσα από συνεχή προσπάθεια, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα μπορούμε όλοι καί όλες μαζί να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε..>>