Η Novibet και η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη Novibet να αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας για τη σεζόν 2023-2024. Η συνεργασία θα επεκταθεί και εκτός των ποδοσφαιρικών γηπέδων με πρωτοβουλίες που θα προωθήσουν τις αξίες του υγιούς αθλητισμού και θα αφήσουν θετικό κοινωνικό αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε ότι: «Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας της Novibet με την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Τη σεζόν 2023-2024 πορευόμαστε μαζί με τον Παναιτωλικό, με κοινό όραμα την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας και το βλέμμα στραμμένο στη δυναμική ανέλιξη του Συλλόγου σε υψηλότερες βαθμολογικές θέσεις. Παράλληλα, καθώς ο Παναιτωλικός είναι ο πρεσβευτής του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας, θα υλοποιήσουμε  από κοινού δράσεις που θα υποστηρίξουν την τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, μέλος το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία που αρχίζει σήμερα και την προοπτική που δημιουργείται προς όφελος των δύο πλευρών. Ο Παναιτωλικός με το Φιλεκπαιδευτικό και το κοινωνικό έργο που προσφέρει στον τόπο στα 97 χρόνια της περήφανης ιστορίας του, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Novibet που εκτός από μια κορυφαία εταιρία στον τομέα του στοιχήματος έχει συνδέσει το όνομά της με κοινωνικές δράσεις και προσφορά. Το κοινό μας μήνυμα μέσω αυτής της συνεργασίας είναι «καλύτερο ποδόσφαιρο, μεγαλύτερη κοινωνική προσφορά!»

Novibet και ΠΑΕ Παναιτωλικός καλωσορίζουν τον ερχομό της νέας σεζόν, με στόχο τη δυναμική παρουσία της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου. Ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες, θα δραστηριοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή, προωθώντας τα αθλητικά ιδεώδη,  καθώς και την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι».