Το νέο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 άρχισε για τον Αστέρα Μεσολογγίου, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 το απόγευμα, στην επίσημη “πρώτη” της ποδοσφαιρικής ομάδας, στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Μέσα σε ένα ζεστό και ευδιάθετο κλίμα, παλιοί παίχτες αλλά και πολλά νέα παιδιά προερχόμενα από την Κ16 της Ακαδημία μας που θα ενσωματωθούν στη πρώτη ομάδα, συγκεντρώθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Ιωάννη Ντζιβανάκη.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι νέοι παίκτες-μεταγραφές από τη Διοίκηση, που μαζί με το ήδη υπάρχον ράστερ αλλά και τα παιδιά της Ακαδημίας μας που προωθήθηκαν και θα αγωνίζονται στη πρώτη ομάδα, θα συμμετάσχουν στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Καθημερινά υπάρχουν 25-30 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο με όρεξη διάθεση και πολλά χαμόγελα. Στόχος της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με ποδοσφαιριστές που 80% είναι από την Ακαδημία του Συλλόγου μας.

Μετά το καθιερωμένο καλωσόρισμα της Διοίκησης, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας και ανακοινώθηκε στους παίκτες το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη φετινή προετοιμασία.

Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε για τον Αστέρα Μεσολογγίου και ευχόμαστε πρώτα από όλα να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεία και να έχουμε μια καλή χρόνια!!