Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε ότι ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό αναβλήθηκε, λόγω της μετάθεσης του αγώνα ΑΕΚ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Αναβλήθηκε το ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετά την μετάθεση του αγώνα της Ένωσης κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

ΑΕΚ και Παναιτωλικός ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στις 19 Αυγούστου, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Μετά τη δολοφονία του αδικοχαμένου φίλου των κιτρινόμαυρων, η αναμέτρηση της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα με τους Κροάτες μετατέθηκε για τις 19 Αυγούστου, ημερομηνία στην οποία είχε αρχικά ορισθεί το ΑΕΚ – Παναιτωλικός. Συνεπώς η Stoiximan Super League προχώρησε στην αναβολή του αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Stoiximan Super League: 

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της απόφασης της UEFA σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα AEK – GNK Dinamo, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League, το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:45, ο αγώνας ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του…“.