Στην 2ης φάση του κυπέλλου Ελλάδας βρέθηκε ο Πάμισος Μεσσήνης μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε με 2-1 επί του Παναγρινιακού, ματς το οποίο έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Πάλεψε το ματς ο Παναγρινιακός, αλλά δέχθηκε γκολ σε κρίσιμα και καθοριστικά σημεία του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ στο 4΄ μετά από ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ του Παπαδόπουλου μπλοκάρει την μπάλα ο Μανιάτης. Ένα λεπτό αργότερα εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Μπόρχαν από το ύψος του πέναλτι η μπάλα άουτ, και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 17΄μετά από λάθος εκτίμησης της μπάλας των αμυντικών του Παναγρινιακού, ο Κουλόπουλος εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.(0-1)

Στην συνέχεια και πάλι η ομάδα του Πάμισου Μεσσήνης έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ (21΄Συρτό σουτ του Βλάχου ελάχιστα άουτ, 26΄ σουτ του Μπόρχαν, απομακρύνει ο Μανιάτης).

Η πρώτη επιθετική προσπάθεια των παιχτών του Παναγρινιακού ήρθε στο 29΄ μετά από κάθετη μπαλιά του Τσακανίκα, ο Αγγέλης έκανε την παράλληλη σέντρα, από το ύψος του πέναλτι το σουτ του Τουρλίδα ήταν «χλιαρό», ο Άκης Καραλής ακολούθησε την φάση και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον πρώτο βοηθό διαιτητή να υποδεικνύει οφσάιντ τον σκόρερ.

Δυο  ακόμη προσπάθειες για γκολ από τους παίχτες του Παναγρινιακού στο 37΄με την παράλληλη σέντρα-σουτ του Κοντογιάννη, η μπάλα ελάχιστα άουτ, και στο 41΄το δυνατό σουτ του Άκη Καραλή βρίσκει σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα Τόσκα.

Στην  επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με γκολ από τα αποδυτήρια διπλασίασαν τα τέρματα . Στο 47’ μετά από «πάτημα» της μπάλας του Κουλόπουλου, ο Δεμπετσιώτης με συρτό σουτ εκανε το 0-2. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 66΄βρέθηκε απέναντι από τον Μανιάτη, με τον τερματοφύλακα του Παναγρινιακού να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει την μπάλα. Έξι λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Βλάχου βρίσκει το δοκάρι του Μανιάτη.

Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο των Μακρυπίδη, Στραβοδήμου και Βασιλόγιαννη έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του Βαλάντη Ζώη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ευκαιρίες για γκολ. Στο 76΄παράλληλη σέντρα του Γκόλια ο Στραβοδήμος από καλή θέση κάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Τόσκα μπλοκάρει την μπάλα. Στο 83΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, δηλώνει και πάλι παρών ο Τόσκα.

Δυο λεπτά αργότερα αντεπίθεση για τον Παναγρινιακό με τον Βασιλογιάννη, η μπάλα φτάνει στον Στραβοδήμο, ο οποίος με πλασέ στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ στο 90΄ο Βασιλόγιαννης από αριστερά με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναγρινιακός θα μείνει με 10 ποδοσφαιριστές , δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα(κόκκινη ), ο Κώστας Καραλής.

Διαιτητής : Τσιώρης (‘Αρτας)

Α΄βοηθός : Κλεπετσάνης (Κόρινθος)

Β’ Βοηθός Οικονόμου (Κόρινθος)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης)

Μανιάτης, Τσακανίκας, Κοντογιάννης, Παναγιωτόπουλος Π. (9΄λ.τρ. Φραγγούλης Α.), Σωτηρόπουλος, Καραλής Κώστας, Τουρλίδας (46΄Στραβοδήμος), Αντωνόπουλος (46΄ Μακρυπίδης) Αγγέλης (59΄Βασιλόγιαννης), Μήλιος (59΄Γκόλιας), Καραλής  Άκης

 

Πάμισος Μεσσήνης (Νίκος Γεωργακλής)

Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος (46΄Ηλιόπουλος), Μπαστακός, Φιλόπουλος, Τιμπλαλέξης (80΄Μιχαλέας), Δεμπετσιώτης, Μπόρχαν (60΄ Υμεράσι), Κουλόπουλος (89΄Σωτηρόπουλος), Παπαδόπουλος (89΄Ντισα), Βλάχος