Οι εγγραφές στην Αθλητική Ακαδημία Κρόνος Αγρινίου ξεκινούν για αγόρια και κορίτσια από 6 χρόνων που επιθυμούν να γνωρίσουν τον «κόσμο» του μπάσκετ.

Η ενασχόληση του παιδιού με τον αθλητισμό πρέπει να αποτελεί συνειδητή του επιλογή, ενώ η εκμάθηση ενός αθλήματος είναι μια διαδικασία πολύπλευρης ανάπτυξης της προσωπικότητας του παιδιού.

Βασικό μέλημα των προπονητών της Ακαδημίας, αποτελεί η εκμάθηση των βασικών τεχνικών επιδεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης και η βελτίωση των φυσικών και κινητικών ικανοτήτων του κάθε μικρού/ής μπασκετμπολίστα/στριας, παράλληλα με τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Το παιχνίδι αποτελεί βασικό συστατικό της λειτουργίας της Ακαδημίας και μέσω αυτού επιχειρείται η υλοποίηση των παραπάνω στόχων.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν δύο προπονητές/τμήμα.

Το προπονητικό πρόγραμμα όλων των τμημάτων έχει καθοριστεί από τους προπονητές και τους γυμναστές της Ακαδημίας .

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, στο 3ο Λύκειο Αγρινίου και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δ.Α.Κ. Αγρινίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας προπονητών:

  • 6949236600–  Παπαθανασόπουλος Θανάσης– Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνὠν με ειδικότητα στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης 
  • 6971636276– Μπουρνάζος Αποστόλης-Προπονητής Καλαθοσφαίρισης κάτοχος διπλώματος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με πιστοποιητικό επιμόρφωσης προπονητή Αθλητικών Ακαδημιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.
  • Καλή αθλητική χρονιά!