Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Κύριοι του ποδοσφαίρου σας ενημερώνουμε ότι η παρωδία και οι καταστροφικές κινήσεις του κυρίου Παπαχρήστου για την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας έως και πριν αναλάβει ο κύριος Νικακης έχουν συνέχεια με οδηγό τον τώρα πρόεδρο…..

Ο λόγος της ανακοίνωσης είναι ότι μετά από αίτημα τις ομάδας για την εγγραφή στο πρωτάθλημα τις Γ΄ κατηγορίας αυτή δεν έγινε ποτέ δεκτή με τον λόγο ότι δεν στείλαμε τα δικαιολογητικά στην προθεσμία που έπρεπε!!!!

Και εμείς σας γνωστοποιούμε ότι εκτός το πρόβλημα υγείας που υπήρχε στον υπεύθυνο του σωματείου μας που έπρεπε να βρεθεί στο Μεσολόγγι, υπήρχαν και  οι συχνές εκδηλώσεις της ομάδας μας με τουρνουά και στην συνέχεια με φεστιβάλ μουσικής στην περιοχή του Δήμου μας για την είσπραξη χρημάτων για την καλύτερη λειτουργία του σωματείου μας!!!

Μας έφερε στο σημείο να μην δηλώσουμε την ομάδα στην ημερομηνία που έπρεπε. Και σας υπενθυμίζω κύριοι εσείς μετά από τόσα δικαστήρια που χάσατε και μετά από τόσες παρανομίες που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούσατε να κάνατε δεκτό το αίτημα μιας ομάδας που έχει την δικιά της ιστορία στα τοπικά πρωταθλήματα??

Να σας απαντήσω εγώ αν δεν μπορείτε εσείς. Δεν το κάνατε δεκτό γιατί δεν μπορέσατε ποτέ να μας έχετε του χεριού σας.!!!! Αυτή είναι η αλήθεια!!

Και ούτε πρόκειται να μας έχετε. Εμείς όμως θα δώσουμε το παρόν στο πρωτάθλημα φέτος με μικρότερες κατηγορίες (τμήματα υποδομών), για να σας αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα μας και για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που εσείς πάτε να καταστρέψετε!!

Με τιμή

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου

Σταυροθανασόπουλος Δημήτριος