Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστέρας Μεσολογγίου συνεχίζει τη σπουδαία της δουλειά στα τμήματα υποδομής, αναδεικνύοντας νεαρούς ποδοσφαιριστές και συνάμα δίδοντας την ευκαιρία να συνεχίσουν τη καριέρα τους σε υψηλότερα επίπεδα και με επαγγελματικές προοπτικές. Για άλλη μία χρονιά, ένα δικό μας παιδί, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε Ακαδημία επαγγελματικής ομάδας της Super Leage, και δη στον Π.Α.Ο.Κ.!

Συγκεκριμένα, το επόμενο μεγάλο  βήμα έκανε ο αθλητής της ομάδας μας  Αουρέλιο ΣΕΦΑ, καθώς τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα τον βρει να αγωνίζεται στη Κ15 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Αουρέλιο ΣΕΦΑ αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα ξεκίνησε στην Ακαδημίας μας υπό την καθοδήγηση των προπονητών μας Γ. Πετσίνη και Ι. Ντζιβανάκη. Είναι γεννημένος το 2009, και ξεχωρίζει ιδιαίτερα για τα αθλητικά του προσόντα.

Έπειτα από παρακολούθηση του παίκτη μας για μεγάλο χρονικό διάστημα από την Ακαδημία Π.Α.Ο.Κ., επιλέχθηκε από το τμήμα σκάουτινγκ της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για να στελεχώσει την ομάδα της Κ15 για τη νέα σεζόν. Όλη τη προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά υπήρξαν και άλλες προτάσεις από μεγάλες Π.Α.Ε. της Αθήνας, αλλά ο παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει στον Π.Α.Ο.Κ., καθώς σήμερα δικαίως θεωρείται η καλύτερη Ακαδημία ποδοσφαίρου στη χώρα μας, η οποία υποστηρίζει, εξελίσσει και προωθεί νεαρούς παίκτες στην επαγγελματική του ομάδα, δίδοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν, να πρωταγωνιστούν αλλά και να συνεχίσουν τη καριέρα τους σε μεγάλα ποδοσφαιρικά club της Ευρώπης.

Άλλο ένα μεγάλο επίτευγμα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ,  όπου μέσα από την μεθοδικότητα, την τεχνογνωσία και την δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, δίνει στους αθλητές την ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα σε μεγάλες ΠΑΕ !!

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται ολόψυχα στον Αουρέλιο καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα!!!