Τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας που πρωταγωνίστησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kickboxing WAKO με την εθνική ομάδα υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γιώργος Παπαναστασίου.

και κατάφερε με 8 αθλητές και προπονητή τον Νίκο Κακαρελη Νίκο να κατακτήσει 4 μετάλλια, 1 χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια και να σηκώσει την ελληνική σημαία στην κορυφή μέσα στην Τουρκία.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και  πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη, με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Τα άλλα δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες Αρσινόη Αθανασίου και Κατερίνα Τσακανίκα Στην 5η θέση διακρίθηκαν η Μαρίλια Ψαρουδακη, ο Γιάννης Αθανασίου, ο Βαλεντίνος Τσακανίκας και ο Ηλίας Παπαδέας.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Στις αθλήτριες και τους αθλητές μας που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις  και βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης. Ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Νίκος Κακαρέλης κατάφεραν και πάλι να γεμίσουν υπερηφάνεια τους Αγρινιώτες», δήλωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Κακαρέλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγρινίου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη για τη συνεργασία “Δουλεύουμε εντατικά και με συνέπεια έχοντας ως στόχο  να δημιουργήσουμε αθλητικό μέ4λλον για το Αγρίνιο».