Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια και ο αγιασμός του γηπέδου ΑΟ Ρηγανά

Το γήπεδο  ανακαινίστηκε πρόσφατα με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα και εξυπηρετεί τις ανάγκες των ομάδων της πόλης

Το παρών στην εκδήλωση  έδωσε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Ζαρκαβέλης, Κώστας Καλαντζής, Μίμης Σκορδόπουλος, Θύμιος Γρίβας, Βασίλης Φωτάκης και Κωνσταντίνος Ζώης. Επίσης τον Νεκτάριο Φαρμάκη εκπροσώπησε , η Αμαλία Βούλγαρη . Στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης , ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου και το μέλος Γιώργος Σωτηρόπουλος, επίσημοι και  αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Πριν τη τελετή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των  καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία.

«Η σκέψη μας είναι κοντά στους συγγενείς των θυμάτων και τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από  τα ακραία καιρικά φαινόμενα. . Σήμερα, στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά  παραδίδουμε ένα σύγχρονο γήπεδο που χαίρονται  οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι. Είμαστε χαρούμενοι γιατί εργαστήκαμε σκληρά για να  πετύχουμε το στόχο μας. Καταφέραμε να εκσυγχρονίσουμε γήπεδα και αθλητικές  υποδομές στο Αγρίνιο  αλλά και τις Δημοτικές Ενότητες αναγνωρίζοντας τις ανάγκες  των συμπολιτών μας. Η συνεργασία μας με τη Διοίκηση και τα  μέλη του Α.Ο. Ρηγανά ήταν άμεση και καθοριστική. Ευχαριστώ τον Νεκτάριο Φαρμάκη γιατί με τη συμβολή  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υλοποιήθηκε ένα έργο σημαντικό για το Αγρίνιο   και τους κατοίκους του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά», δήλωσε ο  Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ρηγανά Nίκος Αμπλιανίτης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αγρινίου για τη συμβολή του στον αθλητισμό. Τιμητική πλακέτα για τον Νεκτάριο Φαρμάκη παρέλαβε η κ. Αμαλία Βούλγαρη, από τον γενικό γραμματέα του συλλόγου Κώστα Ιωάννου, ενώ τιμήθηκαν ακόμη ο Κώστας Κωνσταντόπουλος παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού , από τον Βαγγέλη Κοτρότσο, και ο Παύλος Μπερμπερίδης για τη σύνθεση του  ύμνου του ΑΟ Ρηγανά, από το διαιτητή Χριστόφορο Καραβασίλη.  Το τρόπαιο του πρωταθλητή της Β΄κατηγορίας παρέλαβε ο αρχηγός του συλλόγου Νίκος Καραχάλιος, από τον Βασίλη Νικάκη.

Ακολούθησε φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο. Ρηγανά και επίλεκτης ομάδας αφιερωμένο στον Αγώνα  Κατά της Βίας στα γήπεδα.

Το Agriniogoal.gr βρέθηκε στα εγκαίνια και σας παραθέτει το παρακάτω φωτορεπορτάζ: