Ο Παναιτωλικός δημοσιοποίησε τις φανέλες του για τη νέα σεζόν που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία.

Τη φανέλα του για τη νέα σεζόν παρουσίασε σήμερα (8/9) ο Παναιτωλικός, όπου στην «πρώτη» κυριαρχεί το κίτρινο, στη δεύτερη το «μπλε» και στην τρίτη του «πράσινο». Ολες αντιπροσωπεύουν το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός παρουσιάζει τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2023:

Κίτρινη
Η παραδοσιακή φανέλα που κυριαρχεί στην 97χρονη πορεία του Συλλόγου μας. Σε απόλυτα λιτή γραμμή όπου κυριαρχεί το βασικό χρώμα της ομάδας μας, με διακριτικό μπλε στις άκρες του μανικιού και στο λαιμό.
..

Μπλε
Η φανέλα με το δεύτερο διακριτικό χρώμα, το μπλε σε δύο τόνους. Το σκούρο μπλε που κυριαρχεί και το ανοικτό που σχηματίζει τον χάρτη της Αιτωλοακαρνανίας στο μπροστινό μέρος. Ο Παναιτωλικός είναι ο μεγαλύτερος «πρεσβευτής» του νομού. Τη φετινή σεζόν ταξιδεύει παντού με την Αιτωλοακαρνανία στη μπλε φανέλα του!
..

Πράσινη
Η μίξη του κίτρινου – μπλε δίνει το πράσινο και επιλέγεται τα τελευταία χρόνια για την «ουδέτερη» εμφάνιση. Με τον πολεοδομικό χάρτη του κέντρου του Αγρινίου στο μπροστινό μέρος. Η πόλη που νιώθει περήφανη για την ομάδα της αποτυπώνεται στη φανέλα του Παναιτωλικού που είναι συνώνυμο με το Αγρίνιο!
...