Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο ο Αστέρας Μεσολογγίου νίκησε με 2-0 τον Παναγρινιακό

Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής: 

Με πραγματικά μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε του Παναγρινιακού με 0-2, στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, το απόγευμα, στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου δείχνοντας ότι σιγά -σιγά οι κόποι της προετοιμασίας αρχίζουν να φαίνονται και στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας αρκετά στον αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, πρεσάροντας σε όλους τους χώρους και καλύπτοντας πετυχημένα και με μεθοδική άμυνα τις επιθέσεις του Παναγρινιακού.

Στο Α’ ημίχρονο, από τα πρώτα λεπτά οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν πολύ καλή εικόνα, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας ψάχνοντας να δημιουργήσουν προϋποθέσεις να περάσουν την μπάλα σωστά μπροστά και το κάνανε μ επιτυχία σε αρκετές περιπτώσεις.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναγρινιακός δεν μπορούσε να διασπάσεις τις γραμμές μας και αρκέστηκε σε βαθιές σέντρες στην πλάτη της άμυνας μας ώστε να βρει  τους δύο γρήγορους επιθετικούς του ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες ευκαιριών. Τις περισσότερες φορές, όμως, η άμυνα αντιμετώπισε τις επιθέσεις αυτές επιτυχημένα, πέρα από δύο φορές ,όπου και δημιούργησαν ευκαιρίες οι αντίπαλοι παίχτες αλλά ο τερματοφύλακάς μας είχε σωστή θέση και αντέδρασε επιτυχώς.

Στο Β’ ημίχρονο, ο προπονητής μας προχώρησε σε αλλαγές και σε δοκιμές σχημάτων, αλλά η ομάδα μας συνέχισε να παίζει καλά και τα μηνύματα που έστειλε είναι ότι φέτος θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει.

Ο Παναγρινιακός περιορίστηκε σε ατομικές ενέργειες κυρίως των παικτών του, με την είσοδο του Βασιλόγιαννη στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πιέσει την ομάδα μας και είχε ένα δοκάρι , στη πιο σπουδαία του ευκαιρία.

Γενικά, ο Αστέρας Μεσολογγίου παρουσίασε μια καλή εικόνα, σε μια πολύ δύσκολη έδρα και βάλαμε δύσκολα σε ένα αντίπαλο που όπως δείχνει το ρόστερ θα πρωταγωνιστήσει.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν ο Μπελλάλης στο 9′ και ο Ντελής στο 39′.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ευχαριστεί τη Διοίκηση του Παναγρινιακού – ιδιαιτέρος τον Πρόεδρο κ. Καζαντζή, για την άψογη φιλοξενία τους στο χθεσινό αγώνα.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Πανόπουλος, Ξάνθης, Γεωργούσης, Βασόποιυλος, Παπασπύρος, Ρουπάκης, Τρίωτης, Μπελλάλης, Σιαμήτρος Β, Μαυραγάνης και Ντελής

Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Σιαμητρος Γ., Πανόπουλος Κ., Γιαννόπουλος, Σκούφης, Ντίμο, Κασσαβέτης, Σεβας, Κοκκόρης και Ράπτης

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: