ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.kalyvia.gr/

Μεγάλη συγκίνηση και απρόσμενη έκπληξη ένοιωσε ο κ. Αντώνης Λαυράνος, επισκεπτόμενος χθες τα Καλύβια όταν αντίκρισε το στάντ με τις παλιές φωτογραφίες του ΠΑΟ Καλυβίων, στις οποίες εικονίζεται και ο ίδιος, ένας άνθρωπος που ομολογουμένως έχει συνδέσει το όνομά του με τον ιστορικό σύλλογο του χωριού μας!

Ο ” Δοκιμιότης” Αντώνης Λαυράνος, μαζί με το γιο του Γιώργο, βρέθηκαν στα Καλύβια για να συναντήσουν φίλους και γνωστούς, όμως οι παλιές φωτογραφίες της ομάδας που είναι αναρτημένες σε ένα κεντρικό σημείο του χωριού, ήταν αυτές που τον έκαναν να νοιώσει μεγάλη χαρά και να θυμηθεί όμορφες στιγμές από τη θητεία του ως προπονητής του ΠΑΟ Καλυβίων!

Να θυμίσουμε ότι, αρχικά την περίοδο 1981-1982, η ομάδα υπό τις οδηγίες του έφθασε για πρώτη και μοναδική φορά στον Τελικό Κυπέλου Αιτωλ/νίας, αλλά και την περίοδο 1990 -1991 όταν ο σύλλογος αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, ο κ. Αντώνης Λαυράνος, είχε αγωνιστεί με τους Καλυβιώτες και ως ποδοσφαιριστής, στα τέλη της δεκαετίας του ΄70, ενώ κατόπιν ακολούθησε την προπονητική και κοουτσάρισε πολλές ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής.

Για περισσότερα από 40 χρόνια λοιπόν, ο κ. Αντώνης, έχει κτίσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον τοπικό ΠΑΟ, αλλά και με πολλούς και εκλεκτούς συγχωριανούς μας που τον αγαπούν και τον τιμούν, αφού πάντα τον νοιώθουν ως έναν δικό τους άνθρωπο!