Με αφορμή τα όσα ανέφερε σε δημοσίευση του ένας από τους πολλούς προέδρους του Απόλλωνα θέρμου απαντάμε τα εξής!!!!!!!!!!!

Πρώτον η ομάδα δεν είναι εφημερίδα δεν κοστίζει 1 ευρώ όπως εσείς νομίζετε!!!!! Δεύτερον εσείς που έχετε γνώμη και λόγο για την ομάδα κύριοι και αναφέρομαι στον κύριο Κουρκούτα και κύριο Μπαλατσο και όποιος άλλος έχει λόγο!!!!!!

Να μας πείτε ποια ήταν οι προσφορά σας τα τελευταία 12 χρόνια που ασχολούμαι με την ομάδα επι προεδρίας του κυρίου Στεργίου και μετά??????

Ας μας απαντήσετε εσείς που  μάλλον τώρα ξυπνήσατε πόσα λεφτά χάλασε ο κύριος Κουρκουτας για να διαλυθεί αυτός ο σύλλογος επί προεδρίας του που τότε υπήρχε άφθονο υλικό στον δήμο θέρμου!!! πράγμα που ήρθαμε εμείς αντιμέτωποι εμείς τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι της ομάδας μας.

Να μας πείτε κύριοι πόσα παιδιά έχουν μείνει στο θέρμο για να μπορεί να κρατηθεί μια ομάδα έστω και Γ τοπικό!!!!! Και να μας πούνε οι κύριοι αυτοί αν ξέρουν τον τρόπο πως οι αρμόδιοι υπεύθυνη του αθλητισμού σε κάθε Δήμο ξετρυπώνουν παίχτες οι παιδιά μέσα από κουτιά μέσα από τσουβάλια μέσα από εφημερίδες στο καφενείο η από όπου νομίζουν αυτοί!!!!!!

Να μας πούνε τον τρόπο για να τους ακούσουμε κ να τους ακολουθήσουμε. Κύριοι εγω επέλεξα να μην κατεβάσω την ομάδα ούτε Γ τοπικό για τους εξής λόγους ::::

Πρώτον δεν υπάρχει επικοινωνία με την ΕΠΣΑ που είναι σε προσωρινή διοίκηση!!!! Δεύτερον δεν υπάρχουν παιδιά ώστε να μπορείς να σταθείς ακόμα και στην Γ κατηγορία γιατί αυτά τα πειράματα τα έχουμε ξανά κάνει μαζί με τον συνεργάτη μου Κώστα Τσατσαραγκο.!!!!!!!

Και ο τρίτος λόγος δεν είναι ο δήμος κύριοι.!!!!! Όχι ότι ο Δήμος η περιφέρεια η ΕΠΣΑ κ γενικά το κράτος ασχολείται με τα τοπικά πρωταθλήματα ανεξαρτήτως άθλημα!!!!! Αλλά ο τελευταίος λόγος κύριοι είναι ότι ο Θερμιος φίλαθλος κόσμος ήταν πολύ πιο λίγος από τον φιλοξενούμενο εδώ και κάποια χρόνια. Είτε η ομάδα πρωταγωνιστούσε είτε όχι. Οποιαδήποτε άλλη απάντηση θέλετε μπορούμε να σας φιλοξενήσουν στον δήμο μας ακόμα και να σας βάλουμε τα έξοδα μεταφοράς αν δεν έχετε μεταφορικό μέσο για να σας δώσουμε περαιτέρω εξηγήσεις.

Σας πληροφορώ ότι η ομάδα εδώ και τρία χρόνια είναι ενεργή στην κοινωνία του θέρμου διοργανώνοντας ευρωπαϊκά φεστιβάλ μουσικής!!! όπου η προσέλευση τον ξένων τουριστών είναι 2500 χιλιάδες μέσα σε ένα χρονικό διάστημα ενός μηνός.

Ανοίξτε τα «στραβά σας» και ρωτήστε τα μαγαζιά του θέρμου το τι ακριβώς γίνεται και μην παίρνετε δανεική εφημερίδα από το περίπτερο για να διαβάσετε τα νέα και κάθεστε με τις ώρες σε μια καφετέρια αφήνοντας 2 ευρώ.

Σεβαστείτε αυτούς που θέλουν να χαλάσουν κάτι παραπάνω και έχουν θετικές σκέψεις για διάφορα πράγματα στην κοινωνία που ζούμε. Ψάξτε τον πραγματικό λόγο που δεν έρχονται εφημερίδες και όχι αυτόν που θέλετε να προβάλετε εσείς. Και κάτι τελευταίο από το πρόεδρο του Απόλλωνα θέρμου,  είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δημοτική παράταξη του κυρίου Κωνσταντάρα και τους υπεύθυνους της καθαριότητας για την συνεργασία για το μάζεμα τον σκουπιδιών από τις 22 Αυγούστου μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου που θα είναι τα φεστιβάλ στο θέρμο στην περιοχή τριανταφυλέϊκα.

Φέρτε κόσμο στο θέρμο και αφήστε τις θεωρίες κύριοι της καρέκλας και του καφενείου.

EΠIΛEΞAME NA KATEBAΣOYME K 14 ΓIA NA MΠOPEΣOYME NA ΞANA ΣTHΣOYME OΠΩΣ EMEIΣ ΘEΛOYME TO ΠOΔOΣΦAIPO ΣTO ΘEPMO KΑΙ OΠΩΣ EMEIΣ TO BPHKAME!!!! OXI ME ΠΛHPΩTEOYΣ ΛEΓEΩNAPIOYΣ OΠOY O KAΘENAΣ ΔEN HΞEPE TI ZHTOYΣE.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου

Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος